Tofas Team

Tam Versiyon: Doğan L ayna altı kedi gözü hakkında
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar. Dogan l aracima ayna altı led kedi gözü  taktım.  Bağlantıları  yaptım  ama bi sorun var galiba?. Sorun şu: ayarlı  amerikan park modülü  var . Sağ kedi gözünün   eksi (-) olanını  amerikan perkin  mavi kablosuna (+) kısmınıda  amekikan parkın  park kablosuna  bağladim. Parklar açıkken  tütün  foksiyonlar çalışıyor. Sinyal dörtlü  ve parkta kedi gözleri  yaniyor.  Ama parkı kapatınca kedi gözü  çalışmıyor. Parklar kapaliykende silyaller yaninca yansin ıstiyorum  ama bağlantısını  yapamadim bilgi almak istiyorum
Yardımcı  olabilecek  yokmu? Çözemedim olayida
@patron33 valla onun icin araya ardinyo vs lazim galiba ama bence çifte renkli kedi gözü alip mavi vs o rengi parklara turuncu olanida sinyale baglayabilirsin.

Çunkü senin istedigin sey hem parklarla hem sinyallerle tek led calisacak.bilemedim ama çift renkli kedi gözü olur gibi..
(18.04.2022, 20:26)morf1in yazdı: [ -> ]@patron33 valla onun icin araya ardinyo vs lazim galiba ama bence çifte renkli kedi gözü alip mavi vs o rengi parklara turuncu olanida sinyale baglayabilirsin.

Çunkü senin istedigin sey hem parklarla hem sinyallerle tek led calisacak.bilemedim ama çift renkli kedi gözü olur gibi..

usta cift renk değil  tek renk elimdeki şuan  bağlı  olan. Ayarli amerikan park var. Bunun üstüne  baglanti yaptigimda değişim  gibi parklar açıkken  her iki tarafta yaniyor. Sinyallerde calisiyor.  Ben şu  sekikde istiyorum.  Kumandadan killitledigimde  dörtlükler  yaniyor kedi gözlerinde kilitledigimde sinyaller gibi yansin . Nasıl  yapabiliirim?
@patron33 direk sinyale bağlı olan artı eksiye bağlasan?

Yani sinyal ampülünün artı eksisine
(18.04.2022, 21:32)morf1in yazdı: [ -> ]@patron33 direk sinyale bağlı olan artı eksiye bağlasan?

Yani sinyal ampülünün artı eksisine

o şeklilde  baglanti yaptığımdada sinyalleri yaktigimda 4lü yaniyor.
Bende çözüm tükendi  amerikan parkın sinyal ampülüne bağlı olan kabloya bağlayınca olması gerekiyor..
Amerikan parkın sinyal çıkışlarınada baglayinca  sinyaleri yakinca 4lü yaniyor. Direk sinyal arti ve eksilerine bağladığımda da 4 lüler yaniyor. Park açıkken  herşey  normal oluyor. Benim ek olarak  istediğim  kitleyince sinyaller yaniyor ya kedi gözlerinde yanması
@patron33 bence çok kurcalamadan 2 renkli al bi rengini sinyallere bi rengini parka bağla valla baska yolu yk o zmn