Tofas Team

Tam Versiyon: SLX İE Rölanti ve gazda istop etme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Cümleten selamun aleyküm;

1-aracım 98 slx ie araç gazda iken aniden istop ediyor benzine çekiyorum sonra 5-10 sk sonra tekrar alıyorum biraz gittikten sonra gene istop ediyor.

2-benzinde ve gazda uzun yolda herhangi bir sıkıntı yok ama durunca istop ediyor

not: aracım 1000 km önce sıfır motor yapıldı . ustanın bana söylediği gazda ayar yapmadım benzindede rölanti motoru olmadığı için yapamadım diyor. biz kendimiz rölanti motorunu değiştirdik araba soğukken çok iyi ama ısınınca gaz vermeyince istop ediyor.

bu konu hakkında bilgi ve görüşlerinizi bekliyorum saygılar.....
Üye olurken karşınıza çıkan uyarıları dikkate almamışssınız, kendinizi tanıtan bir konu açınız.
2. uyarıdır, forum kurallarını okuyunuz. tanışma konusu açmadan 3. bir konu açmanız durumunda üyeliğiniz engellecektir.
Üyelerin Forumu Kullanmaya Başlamadan Önce Bu Kurallara Uymaları Zorunludur 
Aksi Takdirde Üyelik Sonlandırılır 
Aşağıdaki Maddeleri Dikkatlice Okuyalım
Herşeyden önce forum anonim şirketi veya ltd şirketi değil tamamen şahısa ait bir forumdur. Kurucu veya yönetimin belirlediği kurallar uygulanır. Üyelerin diledikleri gibi konu açıp, yorum yapabileceği bir yer değildir. Forumda demokrasi yoktur, fakat yönetim olabildiğince adil kararlar vermeye çalışır. 
Gereksiz yorumlar ve sohbetlerin sonuçları olacaktır. bu konuda herhangi bir esneklik söz konusu değildir. Hiç kimse kurallardan muaf değildir
.
1 ) Foruma kayıt olan üyeler öncelikle üye tanıtım bilgileri bölümünde başlığı "tanışma" olmayan içeriği dolu bir selamlama konusu açmalıdırlar.Bu konuyu açmayan üyelerimiz forumdan aktif olarak faydalanamazlar, soruları yanıtsız kalır, açmış oldukları konular ise selamlama konusu açılana kadar sayfa yöneticileri tarafından kapatılır.Bu Madde Zorunludur
Üye Tanıtım Bilgileri Bölümüne Gitmek İçin Linke Tıklayınız http://www.tofasteam.com/forum-uye-tanitim-bilgileri

2 ) Forumda kendinizi tanıttıktan sonra, konu açmadan önce arama yapılmalıdır. Forumda bir bilgi hakkında birden fazla konu mevcuttur. İyi bir cevap alabilmek ya da iyi anlayabilmek için daha önce tecrübe edilmiş konulardan faydalanmak daha verimli olacaktır. Arama yapmadan konu açılmamalıdır.

3 ) Yeni konu açarken” lütfen yardım” , “acil” ya da “bakar mısınız” vs. baslıklarından kaçının. Üyeler sorunları ya da merak ettikleri konu hakkında “acil, bakar mısınız, lütfen yardım” gibi aramalar yapmayacağı için bahsi geçen başlıklarda açılan konuların hiç kimseye hiç bir şekilde faydası olmayıp, konular forum adına ve üyelerimiz için amacına ulaşmamış olur.

4 ) Konu başlıklarının tamamını büyük harfle oluşturmak yasaktır,Ayrıca yorumlarında büyük harflerle oluşturulması yasaktır

5 ) Forumumuzda düzenli olarak IP Adresi, Windows ID ve Mac Adresi taraması yapılmaktadır. İkinci bir üyeliği tespit edilen üyeler sualsiz forumdan uzaklaştırılırlar.

6 ) Şifre işlemleri veya herhangi bir sebepten ikinci bir hesap açan üyeler forum yöneticilerine bildirmek zorundadırlar. Aynı hesabı kullanmak isteyen üyelerimiz facebook sayfamıza mesaj atabilirler ve sayfa yöneticileri aracılığıyla kendilerine en kısa sürede dönüş yapılarak şifre işlemleri tamamlanır.
tofasteam@hotmail.com, falcon417@TofasTeam .com

7 ) Forumda açmış olduğunuz konu çözümlenmiş ise konuya sorunun çözüldüğüne dair bilgilendirici bir mesaj atmanız forum düzeni ve yeni üyeler için sağlıklı olacaktır.

8 ) Forumda açmış olduğunuz konuların ve yazdığınız tüm mesajların sorumluluğu size aittir. http://www.tofasteam.com hiçbir sorumluluk kabul etmez. İş bu durumla karşılaşmamak için üyelerimiz paylaştıkları fotoğrafları watermarklamak zorundadır. Yine aynı mevzuya binaen üyelerimiz forumumuzda başka sayfaların reklamını yapamazlar, ancak tofasteam ailesinin faydalanabileceği durumlarda gerekli izin alınarak ya da link verilerek paylaşımlar yapılabilir ve yine bu hususta http://www.tofasteam.com hiçbir sorumluluk kabul etmez.

9 ) Foruma üye olan herkes forum kurallarının tamamını okumuş-kabul etmiş sayılır.

10 ) Araçlara yapılabilecek illegal müdahaleler hakkında konu açılamaz, yorum yapılamaz. Bahsedilen illegal müdahalelerle ilgili destekleyici, bilgi içeren, konu açan, yorum yapan vs. paylaşımda bulunan kişiler bizzat ve şahsen sorumludur. http://www.tofasteam.com sorumlu tutulamaz. http://www.tofasteam.com TCK, CMK, CGTİK kanunlarına uygun hareket eder. Herhangi bir suç veya benzeri konularda kolluk kuvveti veya yargı birimlerinin yanında olacağımızı unutmayın.

11 ) http://www.tofasteam.com forumunda / web sitesinde yapılan tüm Kural değişiklikleri, Yönetim tarafından alınan kararlar, Yenilenen kurallar, Yeni eklenen her düzenleme için üyeler ayrıca bilgilendirilmez veya duyuru yapılmaz. Üyeler düzenli olarak kuralları takip etmelidir.

12 ) Forum üyelerimiz bizleri ayrıca https://www.facebook.com/TofasTeamm adresinden takip edebilir, seviyeli olmak kaydıyla fotoğraf gönderebilir, yorum yapabilir, forum log in ya da benzer problemlerini forum yöneticilerine bildirilmek üzere facebook sayfamıza mesaj yoluyla iletebilirler.

13 ) http://www.tofasteam.com ‘un her hakki saklıdır.

14 ) Sitemiz üyeleri forum kurallarını okumakla sorumludur

15 ) Konularda yapacağınız her değişikliğin veri tabanımızda kayıtlı olduğunu unutmayın