Tofas Team

Tam Versiyon: Tofaş şahin - şeffaf stop
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
o aracın arkasındaki tofaşk yazısı on numara Big Grin
(21.12.2012, 20:21)kadireren yazdı: [ -> ]Sitede çok online değil ama kendi yaptığı çok güzel uygulamaları var yakından görmedim ama faceye attığı resimlerde gördüğüm kadarıyla işciliği çok güzel

facedeki arabasının sayfası orda stobun yapımından 1-2 resimde var

http://www.facebook.com/pages/06-ETU-55/149220295132192?fref=ts

Golf 3 karlık takacak galiba.
Evet ama yazı bekler bence burda kış yoğun geçer , bende düşünüyorum bu karlığı konuştum hatta alcağım zaman yardımcı olcak.
Doğrudur.Kapalı mekanı varsa sıkıntı olmaz yoksa dediğin gibi yaza bırakabilir.Eğer takarsa karlığı rica etsem fotoları paylaşır mısın burada ya da bana bi haber verir misin?Kaça almış biliyor musun?
Bende sadece facebook üzerinden tanıyorum sayfası yukarıda orda ne paylaşırsa bende okadarını biliyorum ilanı pm atıyım.
ben led stop yapıyorum.. Düşünürsen elimdekileri sana satabilirim.. Şuan yapım aşamasında ve %50 lik kısmı bitti sayılır.. şeffaf cam ile yapıyorum. ledler nokta nokta görünecek audilerdeki gibi

[Resim: p1090696.jpg]

[Resim: p1090712a.jpg]
[Resim: p1090703h.jpg]
[Resim: p1090700.jpg]
Ben zamanında kırık hyundai accent stobunu kurcalamıştım.Saf alkolün içinde 1 gece beklettim üzerinde boya falan kalmadı şeffaf stop oldu.Elimde fazla deforme stop yok siz de varsa deneyin bi eczanelerde bulabilirsiniz saf alkolü.
(22.12.2012, 00:32)umuttuner yazdı: [ -> ]Ben zamanında kırık hyundai accent stobunu kurcalamıştım.Saf alkolün içinde 1 gece beklettim üzerinde boya falan kalmadı şeffaf stop oldu.Elimde fazla deforme stop yok siz de varsa deneyin bi eczanelerde bulabilirsiniz saf alkolü.

yani bu stopları sonradanmı boyuyorlar ???
eğer tofas stobu ilk önce fabrikadan şeffaf çıkıp sonra boyanıyorsa sıkıntı yok
sonradan boyama ise alkol bunu söker ve eywallah fakat

plastiğin içinde ise bu boya bunu çıkaramazsın
İşte dediğim gibi deneyip anlaşılacak bi durum,elinizde varsa işe yaramayan stop bi deneyin bakalım.
çamaşır suyu işe yarar oda aynı saf alkol gibi
Sayfalar: 1 2 3