Tofas Team

Tam Versiyon: Ön çamurluğu nasıl sökebilirim?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar sol ön çamurlukta ufak bi içe göçüklük var.. Elimle içten bastırsam düzelir ama elim davlumbazdan girmediği için, söküp düzelmeyi düşünüyorum.. Çamurluğu nasıl sökebilirim bilginiz var mı??

kaputu açtk, karşımıza çıkan o 4 vidayı söktük, tampon bağlantısını söktük, sinyali de çıkardık diyelim.. Sonra? çamurluğu başka ne tutuyor?
çamurluğu sökersin sökmesine de mastiği falan olduğu gibi mafedersin onun yerine kaporta göçük düzeltici tabancalar
var.onları kullan + illa mafedecem diyorsan ön kapıyı açıtığında 2 tane vida var ordan sök.
bir tane tampon demiri o tutuyor 1 tane ön kapıda menteşenin yanında var bir tane sinyalin köşede var 1tane maşpiyel içinde var başka bir yerinden punta atmadıysalar bunlar var sökersen siyah mastiklerle çek altındaki çürüklerede bak çok ciddiyse yaptır çamrluğu çıkarınca biraz için kararcak çünkü Smile
yav lavabo pompasını bastır çek. boya orjinalse atmaz
Her mastik olmaz oraya.. teroson 9320 gibi bir urun kullanmaniz lazim..
Yani en iyisi kaportaciya gidip gocuk cektirmeyle duzelttirmeniz.
sökmekte problem yok ama tereson kullanılması gerekiyor sonra birsuru iş açarsınız basınıza. davlumbaz plastiğini söküp denediniz mi eliniz giriyor mu. yada bi kaportacıda cektireceksiniz. illa sökcem diyorsanız. kaputu acınca üstteki vidalar sinyalii çıkartiyorz ordaki bir adet vida. marşpiyelde on bakaliti söküp ordaki vida birde içerden varmıs ama onun yerini bilmiyorum halının altndaymıs kapt mandalının oralarda.
Çamurluğu sökmesende davlumbazı çıkarsan elin heryere yetişir arkasından yok sökmem gerek diyorsanda arkadaşların anlattığına ek olarak debriyaj pedalının bastığı yerin az solunda bir vida daha var halının altında
Şöyle bi ürüne rastlamıştım geçen gün.Karbondioksit ile göçük düzeltme.:
http://www.youtube.com/watch?v=ILVWPzO_swY&feature=player_embedded