Tofas Team

Tam Versiyon: uzaktan kumanda sistemine alarm bağlantısı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
arkadaşlar merhaba aracımda  inwels marka uzaktan kumanda sistemi bulunmakta ama bu sistemde alarm kısmı bulunmamakta uzaktan kumanda sistemini değiştirmeden sisteme alarm bağlayabilirmiyiz değiştireceksekte ürün öneriniz varsa link atalım lütfen  üründe bagaj açma butonu olması gerek çünkü bagajım düğmeyle kalkıyor ?
Uzaktan kumanda sistemine alarm eklenmez onu söker yerine alarm takarsın
(22.03.2022, 13:33)Falcon417 yazdı: [ -> ]Uzaktan kumanda sistemine alarm eklenmez onu söker yerine alarm takarsın

Tamadır mustafa abi önereceğin bir sistem varmı
Selamünaleyküm gençler!
​​​​​
Dün arabanın kapıları kumandadan açılıyor fakat kilitlemiyordu. Kapıların kilit pimine çökünce de sadece ilgili kapı çalışıyordu. Merkezi kilit devreden çıkmıştı yani. Ben de bir bakayım dedim merkezi kilit beyninden gelen kabloları lamba ile kontrol edeyim dedim ve alarm çaldı. (siren vardı onu sonradan kapı açma kapamaya bağlamıştım  kapıları açınca ve kilitleyince ses çıkıyor. 

Sende de siren(kaput aldındaki megafon) varsa kumanda modülüne bağla bakalım çalacak mı alarm. 

[Resim: IMG-20220322-140836.jpg] (resim siteden alıntıdır) 
Kırmızının yanındaki siyaha kablonu bir ucu diğer ucunu ise sağ en baştaki beyaz ve yanındaki kahverengiye ve yeşile teker teker dene. İkinci yöntem, siyahtaki kablo ucunu çek bu sefer yine en sağdaki beyaz ve kahveremgiye tak. Ses yoksa zaten yok Smile ​​​​​​.
!!!!! Bu şekilde ses aldın diyelim bu demek değil ki alarm oldu belki darbe sensörü eklenir ama sürekli çalıyor yani kumandadan kapatılmıyor. Belki açma veya kapama tuşuna eklesek kapanır mı bilmiyorum. 

Bu kadar uzun yazdım; aklında soru işareti kalmasın. bendeki sistem de farklı olabilir tabi (sadece uzaktan kumanda alarm değil) 

Falcon417'nin de dediği gibi en iyisi alarm almak.
@kdayı1663 Her şey çok pahalı nasıl önereyim ki bende şaşırdım ben inwells tercih ediyorum ama fiyatlar malum
Abi normalde merkzi kilide bağlamışlar ama mesale içerde butonda yada kapıyı anahtarla dışarda açtığımız yada kilitlediğimiz zaman neden tek kapı açılıyor  yada kitleniyor içerde basıldığında 4 kapıyı birden nasıl kitlerin yada nasıl açarız  aşağıda uzaktan kumanda sistemi var 2 adet uzaktan kumanda beyni varsı ikisde aktif çalışıyodu birini Çıkarttım Tesisat çok dağımıktı lehimledim ve çok güzel izole edildi.
@Falcon417  
[Resim: IMG-20220322-142413.jpg]
Senin merkezi kilit sisteminin kendi beyni bozulmuş sonradan universal kitlerin beyninden takmışlar altta görünen küçük beyin o diğer beyin ise kumandanın beyni kapılarında tekinin çalışması kabloların kopuk olmasından kaynaklı o mavi ile yeşil tüm kapılara gider motorlara aç kapa elektriği verir boşta olanlar varsa onlarıda beyideki mavi ile yeşillere ortakla
@Falcon417   abi dediğin gibidir büyük ihtiamale merkezi kilit yani küçük kutu değinden bazı kablolar boşta onların resmini çekip atayım belki bağlantısı hakkında yardımcı olacak biri bana yardıvı olur bağlantısını yaparsak  bir kapıyı içerde yada dışarda kilitleyip açtıkmı tüm kapılar kilitlenip açılırmı ?
Ben yardımcı olurum sana resimleri detaylı çek at tüm kapıları aynı anda açıp kapatan kutu o zaten
Merkezi kilit ve uzaktan kumanda beyni kablo bağlantı fotoğrafları abi at demiştin 
@Falcon417  
[Resim: IMG-20220323-181432.jpg]

[Resim: IMG-20220323-181602.jpg]
Sayfalar: 1 2 3 4 5