Tofas Team

Tam Versiyon: Dispratör soğutu modülünün kütüğü
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar resimde kahverengi görünen parça bende siyah kırılmış Plastik kelepçeyle tuturdum  O Parçayı nerden Yada değişik bir çözüm Varmı ?
[Resim: resize-1.jpg]
Biraz googleda araştırma yaptım satılan bir parçaya benzemiyor seninkinin neresi nasıl kırılmış bir görsek fikir verebilirdik sun fix kaynak macunuyla tamir edilebilir belki bunu youtubeda araştır videoları izle belki fikir verir
Bu vida takılan yerler kırılmış düşmüş iki tarafında   Bende Baktım yada çıkma disbratör bulucaz Olmazsa yada komple Onu disbratöre yapıştıracağız .
Daysonla yapıştır bir gece kalsın kolay kolay bırakmaz sonra
Şimdi plastik kelepçe attım. Kablolara zarar vermesin diye biraz araştırayım Ben Öyle Yapıştırma Felan işlerine don çare Bulamazsam Uygulayayım orjinali neyse öyle yapalım .teşşeküürler.
@Falcon417   sanayide dolaştım sıfır parça yok bir usta tam değiştiriyordu disbratör eski disbratörü  bana satmadını söyledim o da sanki hissetmiş gibi plastik lazım değil i dedi ücret uzattım kabul etmedi sanayide kendi imkanlarımla değiştim full takım aletiyle gezdiğimiz için Orjinal şekilde Montajını yaptık.
[Resim: IMG-20220307-143039.jpg]

[Resim: IMG-20220307-150425.jpg]