Tofas Team

Tam Versiyon: 1 Dügmeyle Marş (alıntı)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Daihatsu marka eski bir arabaya BAŞLAT düğmesi (Start buton) eklemişler. Kontağı açtıktan sonra araba Başlat düğmesine basılması ile çalışıyor. Araba modifiyesi konusunda ilgili arkadaşların eminiz dikkatini çekecektir.

start buton lınk
Adamlarda kablo sıyırma aleti var ama punch yok matkap ucu ve eye ile deliyolar Big Grin

Güzel uygulama aslında kışın değilde yazın kullanılabilir araç içinde bayada şekil durur.
Gercekten güzel birsey olmus. yapılabilir fakat bizim kulluklere konulmaz güzel bir yere konulmalı.
çakmaklıgın yerıne veya kontagın yanında kalorıferın dugmesının oruya
Ledli bir start stop butonu olsa kontağı açınca yansa harika olurdu aslında karizma bişey olur Cool
çakmağın yerine düşünüyorum yaptırmayı çok kolay bi uygulama.
mustafa abi dedıgın dugme bu olmalı heralde


http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-engine-start-button-kirmizi-led-aydinlatmali-47171479/detay
ben bunu demiştim biri karşı çıkmıştı arkadaş benim mantığın aynısını uyguluyor adam Big Grin
Anahtarı çevirip düğmeye basmak bence mantıksız.Anahtarı takıp çevirdikten sonra zaten bi zahmet marşa basarsın Big Grin Keyless Go tarzı bi sistem olmalı.Kapıları açıp bineceksin anahtar cebinde olduğu sürece butona elektrik gelecek butona basıp marş vereceksin.
(16.12.2012, 23:31)Emre Fırat yazdı: [ -> ]
(16.12.2012, 21:19)Nihat86 yazdı: [ -> ]Anahtarı çevirip düğmeye basmak bence mantıksız.Anahtarı takıp çevirdikten sonra zaten bi zahmet marşa basarsın Big Grin Keyless Go tarzı bi sistem olmalı.Kapıları açıp bineceksin anahtar cebinde olduğu sürece butona elektrik gelecek butona basıp marş vereceksin.

Abi bu bizim araçlara zor . Çünki şirkette f10 kasa bmw 5.30d kullanırken karşılaştım bu sistemle . Kumanda cebimde araca yaklaştığımda sinyaller yandı kapısı otomatik açıldı kumandaya basmadan hava karanlık olduğundan direk farlar vs açıldı. Araca oturdum ilk kez kullanıcağımdan bi göz gezdirmiştim kumandayı takacak yer bulamadım 2010 3.20d deki gibi bir sistem değilmiş direk starta bastım kumanda elimde çalıştı sonradan çözdüm olayı Smile artık kumanda cepte eller serbest direk biniyorum star yapıp gidiyorum , gelip parkettiğimde starta basıp stop ediyorum araçtan iniyorum uzaklaştığımda kilitleniyor kumanda cepte olsun yeter Smile

Son model çoğu araçta var bu sistem renosundan tut bmw merso ya kadar.Renolar kullanmıştım bi kere eli kapı koluna koyunca açılıyordu direk binip düğmeye basıyorsun.Bizde kapı açılmasına gerek yok kumandadan basarız Big Grin Zor değil aslında piyasa bu sistemler var.Sadece fiyatı pahalı 100 dolar civarı.
[Resim: Push_Button_Engine_Start_Keyless_GO_System.jpg]
[Resim: smart_keyless_go.jpg]
[Resim: sistem-keyless-go-cu-f538dba3bce8d9c08-0-0-0-0-0.jpg]
Sayfalar: 1 2