Tofas Team

Tam Versiyon: Slx motor turboluya dönüştürme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
SELAM aracımda slx motor var ben bunu başlık olarak turboluya çevirmeye kalksam ilerde ne gibi bir sıkıntı çıkara bilir bilgisi olan var mıdır.
Senin kullanımına baglı olan bir durum 10-12 sene turbolu günlük kullanılan tofaşta biliyorum. 2 ayda turbodan perişan olmuş tofaşta
hm peki turbolu araçta neye dikkat edilmeli bilgin varsa paylasa bilir misiniz ?
Muayeneden geçmiyor haberin olsun.
(20.01.2022, 16:57)_l_e_c_t_u_s_ yazdı: [ -> ]hm peki turbolu araçta neye dikkat edilmeli bilgin varsa paylasa bilir misiniz ?

turbolu araçta kesinlikle afr saatin olmalı. dikkat edilecek unsurlar stop etmeden önce 30 sn rolantide yağlama yaptır. ilk hareket esnasında da aynı şekilde bir miktar ısıtma yapmadan çıkma. turboyla sorun yaşayan pek görmedim çevremde.
Daha Önceden Motorun İşlem Gördüyse İyi Ama Motor Zayıf Üstüne Turbo Verince Motor Sorun Yapabilir. Dahası Orjinal Güçte Tasarlanan Şaftindan Baskısına Kadar Çok Yüklenmeye Gelmeyebilir. 

Bana Kalırsa Pek Gerek Yok Yani Eğer Araç Şıkıştırılırsa Bu Sefer Sil Baştan Olacak Herşey Üstüne Yapan Birini Bulabilecek Misin Oda Var. Daha Arızası Var Bilmem Neyi Var. Forumda Yapanlar Vardı Diye Hatırlıyorum