Tofas Team

Tam Versiyon: Akü sıkıntısı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bizimde aküden yana sıkıntımız var .Akümüz bitince aracı doğanı satacağız diye çıkma az kullanılmış akü aldık ve bir süre sonra oda basmıyor bizde aldığımız yere gittk sıfırını almak için adam akü yeniydi bitmesi imkansız dedi ve şarja bağladı ve bi yerde elektrik kaçağı var oda sürekli şarj yiyor dedi ve teyp saat ışığı açık ve otomatik camların düğmelerinin ışıkları sürekli yanıyor onlarda bitirebilir dedi.2 gün kutup başlarını çıkar sonra tak basarsa aküde sorun yok basmassa o ışıklar şarjı harcıyor dedi ve araba duruyor öylece sizce aküde mi sıkıntı yoksa teyp ve cam düğmelerinden mi ? Bu ışıklar aküyü çok yer mi ?
açık kalıyorsa teyp anasını ağlatıyor, sabaha kadar ankaralı namıktan gittiği için bizimki biliyorum Big Grin teybe düğme koyduk bazıları da kontağa bağlıyor aynı kapı.
Teyp açık değil de üstünde saat ışığı sürekli açık ve otomatik cam düğmeleri sürekli yanıyor.
Otomatik cam düğmeleri devamlı yanıyorsa kesinlikle kontrol ettirin yeni akü alırsanız sabaha kadar onu da yer,size tavsiyem teybi de üzerinde bırakmayın her nekadar saati de olsa havalar artık soğudu akü verimsizleşir.
Demekki otomatik camın rölesini çıkardılar direkt kablo attılar o da sürekli voltaj çekiyor sigorta kutusunun üstünde otomatik cam rölesi olması lazım yoksa tesisat gözden geçirilsin varsa değiştirilsin takılı kalmışta olabilir