Tofas Team

Tam Versiyon: Kaza.Güncel!!!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
kardeşım her zaman Allaha çok sukur beterınden sakınsın FrownAllaha ben olsam carpan adamın agzını burnunu dağıtırımMad
abi adam o kadar salaklaşmış ki ne yapsan boş zaten olay çıkmasın diye polisi aramışlar annem zor tuttu beni ön tampon yerdeydi aldım atcaktımda tuttular babam bağırdı bi dur ne yapıyon felan dedi rengi değişti bende bıraktım zaten o acı yetti.
melih büyük geçmiş olsun kardeşim allah beterinden saklasın.
kaskodan paranı al, arabanın motorunu komple al sonra ver hurdaya bu işten karlı bile çıkarsın hiç boşuna üzülmene gerek yok.
Geçmiş olsun kardeşim olmuşla ölmüşe çare yok Dua et içindeyken bu kaza olmadı . İnşallah Allah daha iyilerini verir
(08.12.2012, 16:10)Melih*** yazdı: [ -> ]abi adam o kadar salaklaşmış ki ne yapsan boş zaten olay çıkmasın diye polisi aramışlar annem zor tuttu beni ön tampon yerdeydi aldım atcaktımda tuttular babam bağırdı bi dur ne yapıyon felan dedi rengi değişti bende bıraktım zaten o acı yetti.

benım suclu olduğum bı kazada orjınal arabanın ılk tamponu bı parmak boyunda yırtıldı adamın corollası nın iki kapısı değişecektı ama oyle sınır oldum kı yenı corollanın on camını ındrıdım sonradan pısman olsamda ....yıne anladım tam bı hastalık bu tofas
geçmiş olsun melih üzüldüm Frown
büyük geçmiş olsun
Kardesım cok gecmıs olsun sıkma canını ınanıyorum kı allah daha ıyılerını nasıp edecektır sana uzulme sıkma canını sen .

(08.12.2012, 15:06)HATTAB yazdı: [ -> ]kardeşım her zaman Allaha çok sukur beterınden sakınsın FrownAllaha ben olsam carpan adamın agzını burnunu dağıtırımMad

Bırader bu resım ne demek oluyor su ımzandakı resım kımse sormamıs bı sorayım dedım ...!!!!
geçmiş olsun daha iyisini alırsını inşallah. Allah daha beterlerinden saklasın.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6