Tofas Team

Tam Versiyon: Radyatör fanı elektrik
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Benim tofasta fan sigortasini hem eritiyor hemde sase var nedenini birturlu bulamiyorum yardimci olursaniz sevinirimm
Kablosunu takip et bulursun
@Bilgigerekiyor  manuel fan açma düğmesi varsa ondanda kaynalanıyor olabilir
(27.11.2021, 19:54)morf1in yazdı: [ -> ]Kablosunu takip et bulursun
@Bilgigerekiyor  manuel fan açma düğmesi varsa ondanda kaynalanıyor olabilir
Hangi kabloyu manuel tusuda var fanin fakat suan fan kablolarinda fan valismiyor motorda soguk bir baktim sase var durduk yere oldu bu daha oncede boyle yapiyordu sonradan geciyordu simdi gecmiyor artik sase ve sigortaya baaktigimda erimis oluyor sorun nerde acaba yada hangi kaloyu takip etmem gerekiyor???

@morf1in birde ben dugmedeki kablolatimi takip edicem yada direk fana dogru arti gitmiyirmu? Kafam cok karisti ben bu sase sorununu nasil cozerim ? Sase fan da yada kablolarinda ama sigortayida eritiyor acaba nerde bu sase? Neresinde nasil anlarim?
Manuel fan dediğim olay sonradan takılmışsa vardır.Fanın soketindeki kabloyu takip et o kablo nereye gidiyor ezilk sıyrık vs varsa yani fandaki kabloyu takip et
@morf1in eger sorun takip ettigim kablolarda degilse icerde fan dugmesi var orjinalinde vardi eklenmedi sonradan manuel acabiliyorum fakat simdi kaputu actigimda ben kabloyu takip ettim bir sorun bulamadiysam baska nereye bakmam gerekir dugmedeki kablolarimi takip edeyim nasil yol izleyeyim?
@Bilgigerekiyor Düğmedeki kablolarıda takip et ama bi de manuel fan düğmesinin soketini sök bak bakalım gene yancakmı sigorta.
(27.11.2021, 20:07)morf1in yazdı: [ -> ]@Bilgigerekiyor Düğmedeki kablolarıda takip et ama bi de manuel fan düğmesinin soketini sök bak bakalım gene yancakmı sigorta.

anladim deneyecegim fakat orjinalinde tofaslarda fana giden kablolar biri akuden direk gidiyor biride dugmeden baglantili demi baska bir bakmam gereken takip etmem gereken kablosu varmi fanin yada fanin kendisi sase verebilirmi buarada araba calismiyor motor sogukken sase devam ediyor bu nasil olabiliyor??
Kontak kapalıykende gidiyor diye biliyorum.Çünkü araç ısındığında durduğumuz zaman kontak kapalı olsa bile fan çalışmaya devam ediyor.Düğmede aynı şekildedir. Dediğim gibi fan düğmesinin soketi sök dene,kabloları takip et bakalım.İnşallah fazla zorlamaz

Elektirik her zaman oluyor.Kontak kapalı olsa dahi
@morf1in sagolasin deneyecegim bunu
Sayfalar: 1 2