Tofas Team

Tam Versiyon: İndash Teyip görüntülü ses kesme sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba teyp bağlantısını yaptım çalışıyor ses var ama ara ara ses kesiyor 1sn falan sonra şarkı devam ediyor üst üste yapıyor sorun nerede olabilir?
Düzgün bağlantı yapıldığı zaman kesmemesi gerekir eğer araç çalışır halde ise fan açıyor bu nedenle voltaj yetmiyor teyp kesiyor olabilir çıkışı problemli olabilir zaten. 
@BLue_HaVvk araç durmuş vaziyette de aynısını yapıyor bağlantıları kontrol ettim herhangi bir sorun göremedim bitane kahverengi kablo boş acaba ne işe yarıyor bu
Markası? Birde Direksiyon Kontrol Varmı Teypte Belki Ondandır
Boştaki kabloyu boşver ses kesmesi normal değil teypte sıkıntı olabilir sıfır aldıysan iade et
@DarkredBlue61 evet var ama bizim araçta yok 

@Falcon417 hediye geldi abi garantisi yeni bitmiş ama sıfır gibi daha
Eğer Kablolara + - Bir Yerden Tetik Geliyorsa Ondanda Yapma İhtimali Olabilir. Diğer Türlü Eğer O Kabloların Ucların Kısa Devre Yapmayacak Şekilde İzole Edilmiş İse Geriye 2 İhtimal Kalıyor.

1.Oynattığın Kaynak Kaynaklı Birşey.Bunuda Anlamak İçin Video vs Açacaksın Görüntü Devam Ediyor Ses Yoksa Belki Amfi Filan Birşey Varsa Ondanda Olabilir.

2.Yazılımsal Bir Arızada Olabilir. Ben Piranha Kullanıyorum Ara Ara Şarkıyı Duraklatıyor Kafasına Görede Geri Açıyor. Bunu Yaparkende Kaynak Şeçmiyor Bluetooht ile Bağlansamda Aynı SD Karttan Birşey Açsamda Aynı.

Ha Birde Piranhada Sürüş Güvenliği Diye Birşey Var Hatta Fren Algılama Falan Filan Gibi Şeyler.Bunlar Extra Özellik Fakat Kullanılmadığında Başa Bela Olabiliyorlar.Örnek Veriyorum Video İzlerken Şürüş Güvenliği İçin Uygun Değil Diyor Video İzletmiyor Ama Şarkıda Sorun Yok Mesela.Ayarlarına Bakmak Gerek Detaylı Bir Şekilde.
@Emrahhhh Markanın servislerine ulaş onlara götür göster bence
Teyibi sıfırladım düzeldi
O da güzel hayırlı olsun sorun çözüldüğüne göre konuyu kilitliyorum :ok