Tofas Team

Tam Versiyon: Aracıma takas teklifi?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Arkadaşlar ben aracımı öylesine ilana koymuştum denk gelirse az yaktığı için broadway düşünüyordum bugün birisi mesaj atmış takas eder misin diyede karar veremedim eleman muhtemelen arabayla yanlamış anasını ağlatmış gibi geldi bana eski kasayla takas düşündüğü için.. Değer mi sizce fikriniz nedir? Benim kendi arabamın maşallahı var sıkıntım yok çok şükür.

Aracın ilanı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-021up73-lrmrayz-60779564/detay
(30.11.2012, 18:41)Onur TÜRK yazdı: [ -> ]Arkadaşlar ben aracımı öylesine ilana koymuştum denk gelirse az yaktığı için broadway düşünüyordum bugün birisi mesaj atmış takas eder misin diyede karar veremedim eleman muhtemelen arabayla yanlamış anasını ağlatmış gibi geldi bana eski kasayla takas düşündüğü için.. Değer mi sizce fikriniz nedir? Benim kendi arabamın maşallahı var sıkıntım yok çok şükür.

Aracın ilanı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-021up73-lrmrayz-60779564/detay

kaporta motoru değerlendir normal ya da iyiyse 1 dk bile durma derim bu araca bi pasta cila bi de ofsetli jant attımı tamamdır siyah renk bile ayrıcalıktır bunu untma!!!
Valla ne bileyim altından kalkabilirsem fena değilse düşünebiliriz. Çünkü benim arabanın ne kaporta masrafı ne de motor sıkıntısı var gazda 160'ı gördüm yol olsaydı dahada giderdi eminim.
Kilit dif varmış.Onu bir kontrol ettir derim.Kilit dif atıldığına göre boş yere değildir illaki yanlanmıştır 0 çizilmiştir.Alt takımı komple gözden geçirin.Ayrıca sunroof u kontrol edin.Su kaçağı paslanma vs olabilir.Genel olarak kaporta boya iyi duruyor.
Kararsız kaldım çünkü benim takastaki amacım az yaktığı için broadway falan o da sırf az yaktığı için ama binilecek arabada değil. Yeni kasa diyede aldanmamak lazım yanlama olayı benimde aklıma geldi yazdığı için. Dediğim gibi bilen bi büyüğe danışıp ona göre davranmak en mantıklısı.
Baktırt bence motorda yürürde sıkıntı yoksa alınır , şuan 2. el Tofaş alırken hangisi yanlamıştır bilemeyiz buda öledir 92 model kaç el değiştirdi acaba bu yapmasa belki önceki sahibi yapmıştır.
Kilitli defransiyel inş kaynatma değildir , dıştan biraz düzenlemeyle çok güzel olur içi zaten baya hoşuma gitti benim resimler çok dar açılı olsada
takas mantıklı bence ama aradaki fiyat farkı nedır o önemli?
Masrafı olduğu için kafa kafaya herhalde. O konu hakkında bişey yazmamış öğrenince yazarım buraya. Ama ben benim arabadan eminim eski sahibi ikinci sahibiymiş zaten, yanlama vs yok sıkıntımda yok arabamla çok şükür. Ama kararsız kaldım:..
akıl var mantık var..adam yazmış.. sadece bu 3 nedenden ötürü bile YANINDAN GEÇME derim..

KAPORTA SASELER MASRAF VAR
MUAYENESİ BİR BUÇUK YIL YOK
ARAÇTA TEYP YOKTUR (teyb yoksa kolonda yoktur kesin.. gerçi zevke kalmış 60 ila 150 TL arası değişiyor, kalitelisi 200-250....diye gidiyo)

Bi kere araçta kilitli difransiyel olduğu için bu adam yanlamıştır.. Sana Muhakkak ki 4 lastik şart.. Çünkü muayneye sokman lazım aracı.. 350 TL kafadan lastiklere gider.. Ayrıca motor da çok yorulmuştur zorlamayla.. en basiti triger, baskı balata gidik olabilir.. aracı bi alt takıma felan sokmak lazım.. adam aracı satcam diye jantları söktürmüş ve kapaklı kara jant takmış.. tekrar rot balans yaptırdığını sanmıyorum.. Kaba taslak kaporta şaseydi muayneydi derken hepsi birlikte 1000 lirayı gözden çıkar derim.. Daha teyb alcan belki kolon alcan.. ohoooo.. hiç gerek yok.. Senin aracının ederi 3.000 TL ise takasa gir.. 3.000 TL den fazla ise uzak dur.. Bana kalırsa hiç ama hiç tavsiye etmem.. 91-92 şahinler var mis gibi 2014 muayeneli masrafı yok 4.500-5.000 TL istiyolar
iç döeşeme güzel sunrof olayına gelince ne drurmdadır acılır kapanır mı faal mi sadece cam mı ileri geri gidermi yoksa kelebek misali arkası inip kalkandan mı şase masrafı demek sorun demek zaten başlı başına araç bi htimal yanlarken kaza geçirmiş olab,ir diye düşünüyorum o riske hiç girme derim alırsın yaptırcam dersin yaptırırsın 120 140 hız yaptığında arkası ayrı önü ayrı gider yolda aracın gezer başına iş açarsın Disgusting ama yinede karar senin bize sorduğun için herkes burda sana kendi kanaatince yorumda bulunuyo Exclamation
Sayfalar: 1 2 3 4