Tofas Team

Tam Versiyon: Önerilen-Dikkat Çeken İlanlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Mersin'lim makinayı dizmiş ama rakamı çok istemiş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-tofas-seytan-uykuda/detay

Değişik bir şekil olmuş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-tofas-wukuat-events/detay
18'' Jant ve mercekli far lı şahin (jantlar çok deli)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-tofas-kisiye-ozel-modifiye-isteyene/detay?source=promotion_chva
Mercekli far

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-sahin-dogan-krom-zemin-mercekli-far/detay?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-dogan-sahin-siyah-zemin-mercekli-far-sinyal/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-mtec-xenon-set-silver-h1-h3-h7-h11-9005-880-h27-kapmanya/detay?

Ne düşünüyorsunuz arkadaslar ??? Yarın Nasipse Taktırmayı Düşünüyorumda ?
umut sankı 100 tl falanda vardı...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-kaput-koruyucu-deri-maske-sutyen-tofas-dogan-sahin-kartal-si/detay?

ARKADASLAR NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ZARARI NEDİR ?
YARARI NEDİR ?
(21.06.2010, 05:17)DEG61 yazdı: [ -> ]http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-kaput-koruyucu-deri-maske-sutyen-tofas-dogan-sahin-kartal-si/detay?

ARKADASLAR NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ZARARI NEDİR ?
YARARI NEDİR ?

Bence hem araca yakısmıyor hemde altnda sürekli toz pislik birikiyor birde bizim araçlarımızda metalik boya var fakat bu o kadar dayanıklı bir boya değil bi zamandan sonra güneş gören yerler solmaya baslıyacaktır maske olan yer solmuyacaktır güneş görmediği için siz ilerde çıkardıgınızda çok kötü bir görüntü ortaya çıkıcagını düşünüyorum...
bu 90 ların modasıydı.neredeyse 10 tempranın 9 u böyleydi.şimdi böyle cam renginde bi film çekiyolar.hem tipini bozmuyo hem de aynı işi görüyo.
Evet artık şeffaf film çekiyorlar ama pahalı diye biliyorum.Hem bu deri kaplama güzel değil ve içine giren toz toprak aracın kaputunu çizecektir.
Hatırladığım kadarıyla biri bunu sormuştu

Devir saati

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-tachometer-5li-devir-saati/detay?source=promotion_chva