Tofas Team

Tam Versiyon: Amortisör tavsiyesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Alttakim yaptirdim rotlar rotilli kollar amortisör helezon takozlar degisti rot ayari yapildi fakat arac düz yolda sola dogru kayma yapiyor duz yolda direksiyon düz durmuyor yamuk kaliyor.birde sol ònden bazen küt diye ses geliyor bazen ama cukurdan gecerken
Sn @Falcon417 Mustafa bey, Aracımın arka amortisörleri Monroe idi. Amortisörler yağlanınca arayış içine girdim. Bir çok markanın ürününü araştırdım. En sonunda oto yedek parça sevkiyatı yapan yakınımın tavsiyesi üzerine VOTTO marka gazlı amortisör aldım. Şu an oldukça memnunum.

Aracım, belirli hızda fren yapınca arka kısım sağa sola silkelenme yapmakta idi. Amortisör değişimi sonrasında bu sorun ortadan kalktı.
@mesdogru Hayırlı olsun abi votto ilk defa duyuyorum  :ok
Sn @Falcon417  Mustafa bey teşekkür ediyorum. Bu markayı ben de ilk defa duydum. Yerli marka. Yeni tesisler kurulmuş. Yakınımın ısrarı üzerine aldım. Fiyatı, muadil markalara göre oldukça uygun. Umarım tavsiye edildiği gibi çıkar.
@mesdogru Alman sachs yerine yerli votto tercih edebiliriz izlenimlerini bizimle paylaşırsın abi :ok
Mustafa abi bende şimdi ön amortisör alcamda burdaki yedek parçacı maysan getirttiriyorum diyo aparatlı diyo sachs kamber yapıyo diyo ne yapmalıyım ?
@Mehmetgiyar Orjinal biniyorsan neden kamber yapsın basıksa bu defa ayağındaki montaj deliklerinin üsttekilerini 1.5cm çapa genişletiyorsun büyük pul atıp öndüzen ayarı çektiriyorsun kalıyor öyle,maysandan üyeler şikayetçi sachs daha kaliteli ürün çıkarıyor
Sayfalar: 1 2 3