Tofas Team

Tam Versiyon: dolandırılmış hüseyine..
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
arkadaslar ben uzun süredir siteye giremiyorum , malüm okulum var..
ve ailemden uzakta okuyorum.. arkamdan bir arkadas daha dogrusu bir çocuk beni dolandırdı tarzında konuşmuş.. hatırlarsınız 70 tl ye aldıgım eksozu 35 tl ye satılıga cıkarmıstım.. bu vatandas ve bir kac vatandas talip oldu ancak o ilk yazdıgı icin kendisine satmaya karar verdim ..
35 tl para gönderecegini söyledi ancak hesapta var olan 31 tL'ydi..
ben kendisine para göndermeden işlem ücretinin benim hesabımdan kesmemesini söyledim.. hesaba gecen para 35 tl olucak dedim ama kendisi bana yalvar yakar ürünü göndertti 5 tl gönderecegini söz verdi ..
neyse inandık güvendik yolladık sonucta kaybedicek 5 tl var oda önemli degil dedim.. ürünün kargo fiyatını kendisine bildirdim , oda kabul etti..
mailleri ve mesajları halen duruyor . ıspat gerektiginde ıspatlarım..
bu cocuk arkamdan dolandırıldıgını söylüyor.. hüseyin kendine gel, biz ne 30 liralık ne 5 liralık adamız.. 4 teker üzerinde gidiyorsun aklına başına gel.. Allah iftirayı lanetlemiştir.. sen benim 5 liramı göndermedin ama ben senin arkandan bunları söylemedim sen hangi mantıkla bunu söyleyebiliyorsun ????
ben helal etmiştim ama bunu sen istedin , benden sana 5 tl hak geçti ve bu hak sana haram zehir olsun ve biryerlerinden çıksın..
taner davanda haklısın doğruluk payını ne derecede olduğunu sen biliyorusun kimsenin ahı kimsede kalmaz ama noktadan önce koyduğun o son iki cümle biraz ağır olmuş neyse geçmiş olsun
ne yapim abi , böyle bir sacmalık varmı ya, adam hem kendi eksik göndersin , hemde dolandırıldım diye buralarda kıvransın ..
ne diyim canı saolsunmu diyim .. ayiptir .. ben ona cevap hakkı dogsun diye buraya yazıyorum, delikanlı olsun delikanlı gibi yazsın..
kendisi zaten siteden yasaklı biriydi tekrar mesaj attıgımda banlanmış oldugunu ve ne sacma yorumlar konular actıgını gördüm , zaten bir dahada ugrasmadım aramadım sormadım
O egzosu bende hatırlıyor gibiyim benimde talip olduğum egzosmuydu acaba .. bu arada sonuna kadar haklısın.
Ben biliyorum abi hatta konuşmuştuk bende düşünüyodum , kesinlikle haklısın abi bu konuda da kendisinden de bi cevap beklerdim açıkcası banlanma konusunda kimseye bi kötülüğüm olmamış vs. diyodu şimdi ne diyecek acaba ?
evet volkan o egsoz ..
sende istemiştin kadir , keske 1 ay sonra falan olsaydı demiştin elin dardı ..
banada öyle diyordu ama kimse durduk yere burdan banlanmıyor , bizi nie atmıyorlar ?
sebeblerini ben öğrendim ama gerek yok kendiside cok iyi biliyor. .
banlanmasına sebeb bu olanlar degil yanlıs anlasılmasın ..
geçmiş olsun davanda haklısın kimin ne olduğunu görmüş oluruz işte böylelikle
tesekkürler ..
haklısın abi 5 liranın lafını yapıcak birisi değiliz allahta düşürmesin o durumuda zaten ama bi söz varsa ortada tutulması gerek dediğin gibi 4teker üstünde gidiyoz kimin ne olacağı belli değil..
cocugun konusma hakkı yokken kımsenın bilip bilmeden haklısın haksızsın diye suclayıcı yorum yapmaması gerektiğini düşünüyorum.saygılar.
Sayfalar: 1 2 3