Tofas Team

Tam Versiyon: aracım su eksiltiyor ve fan devreye girmiyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
s.a aracım su eksiltiyor ve fan devreye girmiyor fan müşiri yaz kış fark etmez hararet göstergesi 100 buldumu su olsun yada olmasın devreye girmesi gerekmiyormu?
Orjinal müşür 92 derecede açar.Kışlık müşür diye de geçer.Yazlık olan da 68 derece fan açar.Su yoksa müşür ısıyı algılayamadığı için fanı açmaz.

Su eksiltme için kalorifer borularını radyatör borularını kontrol edin kaçak olabilir.Eğer bir kaçak görünmüyorsa conta yakmış olabilirsiniz.
70lik ve 90lık fan müşürleri vardır aracınızda hangisi var bilmiyoruz ama bu derecelere gelince fanın çalışması lazım radyatörün su eksiltmeside fan müşürünün sıcaklığı düzgün algılayamamasına sebep olur
(27.11.2012, 23:01)Nihat86 yazdı: [ -> ]Orjinal müşür 92 derecede açar.Kışlık müşür diye de geçer.Yazlık olan da 68 derece fan açar.Su yoksa müşür ısıyı algılayamadığı için fanı açmaz.

Su eksiltme için kalorifer borularını radyatör borularını kontrol edin kaçak olabilir.Eğer bir kaçak görünmüyorsa conta yakmış olabilirsiniz.

aynen babacan cock sağol conta yakmıştır tşk

(27.11.2012, 23:03)Falcon417 yazdı: [ -> ]70lik ve 90lık fan müşürleri vardır aracınızda hangisi var bilmiyoruz ama bu derecelere gelince fanın çalışması lazım radyatörün su eksiltmeside fan müşürünün sıcaklığı düzgün algılayamamasına sebep olur

bilgi için cok sağol başkan Smile
şükür fısatını bulup gidebildim sanayi ye conta değişti radyatör temizlendi sorun sıfırSmile)

Sorun Çözüldüğüne Göre Konu Kilit...
[Resim: kilit.png]