Tofas Team

Tam Versiyon: kalorifer ısıtmıyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
arkadaşlar bu arada kalorifer motoru çalışıyor fakat ılık üflüyor hiç ısıtmıyor daha çok üşütüyor gecen kış hamam gibi yapıyordu acaba termostat veya petektemi sorun
ya da dışardan gelen havayı tam kapatamıyor araç ondan ılık üflüyor
aynı sorun bendede var fan çalışıyo ama ısıtmıyo gaza basınca ısıtıyo rolentiye düşünce buz gibi üflemeye başlıyo bu olay başına gelen yokmu varsa yardım etsin lütfen
aracınız hararet yapıyomu? kalorifer borularında tıkanıklık radyatorde tıkanıklık olabilir gaza basınca daha iyi devirdaim yapıyodur .?
Sanki devirdaim sıkıntısı gibi gözüküyor,eğer çarklarında bozulma varsa düşük devirde gücü yetmez ama gaz verdiğinizde randıman verir.Hararet durumunuz nasıl?
(27.11.2012, 00:03)safak34 yazdı: [ -> ]aracınız hararet yapıyomu? kalorifer borularında tıkanıklık radyatorde tıkanıklık olabilir gaza basınca daha iyi devirdaim yapıyodur .?
radyatörüm sıfır kalerüfer peteği musluk sıfır borularda tıkanıklık yok hepsi sıcak hararette normal hep 90 devirdaimde 1 ay önce değişti :S

(27.11.2012, 00:05)umuttuner yazdı: [ -> ]Sanki devirdaim sıkıntısı gibi gözüküyor,eğer çarklarında bozulma varsa düşük devirde gücü yetmez ama gaz verdiğinizde randıman verir.Hararet durumunuz nasıl?
devirdaim 1 ay önce değişti :S
valla hepsini sıfırlamışsınız,aklıma sedece kapak contası geliyor Frown
(27.11.2012, 00:30)umuttuner yazdı: [ -> ]valla hepsini sıfırlamışsınız,aklıma sedece kapak contası geliyor Frown
ama gazlayınca sıcak üflüyor :S sorun çözülsün yeterki arıza nerde net olarak onu bulayımda arızayı sorun etmiyorum artık okadar bıkkınlık verdi :S
peki motordan suyu kalorifer sistemine veren ince siyah boru. motorunu kara düzen olarak sayıyorum. yenimi? tıkanmış olabilir. SLX motor ise hava yapmış olabilir.
(27.11.2012, 00:38)safak34 yazdı: [ -> ]peki motordan suyu kalorifer sistemine veren ince siyah boru. motorunu kara düzen olarak sayıyorum. yenimi? tıkanmış olabilir. SLX motor ise hava yapmış olabilir.
motorum kara düzen onu değiştirmedim ama tıkalı olsa gazlayıncada gelmez su yanılıyomuyum?
Sayfalar: 1 2 3