Tofas Team

Tam Versiyon: Buji Tavsiye
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Herkese Merhaba

Uzun zaman oldu,araç conta yakmıştı kapağı değiştirdik 2 gündür araba bende baştan çalışmada falan sıkıntı yoktu lakin sonra sanki tek silindir çalışmıyor gibi patlatıyordu bujiler üzerindekini kullanmış yeni buji lazım iridyum buji tavsiye edermisiniz aracım karbüratörlü baktığımda enjeksiyonlu araçlar için var ürün kodu falan varmı ona göre arayayım uzun paso üzerindeki bujiler.
Bosch wr7ki33s kullanabilirsin ben kullanıyorum memnunum
@Falcon417   kullandığı bujiyi bende kullanıyorum . Temprada . Mercedes bobinle besliyorum .
@Falcon417 mustafa abi bu iridyum bujiler pistona zarar veriyor mu? daha önce vatandaşın biri şimdi ismini hatırlamıyorum pistonları erittiğini yazmıştı. normal bujiler ateşlemeyi saniyelik aralıklarla yaparken iridyum buji sürekli aralıksız ateşleme yapıyor. araçlarda malum 25 - 30 yıllık. bu piston eritme konusunda bilgin var mı veya doğrusu nedir?
@ENES27  Aslı astarı yok kaç senedir duyuyorum onu hayalgücü çok geniş onu yazanların
  • @Falcon417 slx motorlarda orjinal buji hangisiydi bosch marka
@ibrhm42hj497  https://bujimarket.com/tr/bosch-buji/2634-bosch-wr6dc-atesleme-bujisi.html
Cevap yazın arkadaşlarıma teşekkür ederim, benzin otomatiğini değiştirmek istiyorum marka öneriniz var mı ayrıca onun önünde hatırladığım kadarıyla plastik bir takoz vardı onu da değiştireyim mi oradan yağ damlatıyor başka bir sorun yok ama kafama takıldığı içinSoruyorum.
Benzin otomatiği için oes diyecektim ama geçen @pckopat48 ismail farklı bir markadan bahsetmişti hatırlayamadım konuyu görünce yazsın
Sofabex marka siyah plastik olan fransa malı bütün modifiye ustaları bu markayı kullanıyor

https://showotoyedekparca.com.tr/sofabex-tr/benzin-otomatigi-tempra-dogan-slx-uno-tipo-sahin-sofabex-8618-7611466-7611465-7611475

kutusu böyle olcak
Sayfalar: 1 2