Tofas Team

Tam Versiyon: Cam suyu motoru hangi marka iş görür
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selamın aleyküm arkadaşlar 93 SLX cam suyu motoru arızalanmış. Elektrikçi ye gittim internette 30 40₺ olan malzemeye  85+işçilik istedi taktırmadım kendim alır takarım elimden gelir o işler diye. Ama bi çok marka var hangi marka iyi olur onu bilemedim bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı forumlar.
Aleykümselam
Ankaradasın ünlü otoya git elden al internete bakma bence
Basit bir motoru değiştirmeyede o kadar para istemişler ya bravo bu arada
Yarın İvedik'te Parçacıdan alcam zaten de hangi marka iyi olur opar veya mako yok sanırım su motorunda
(09.09.2021, 20:28)Falcon417 yazdı: [ -> ]Aleykümselam
Ankaradasın ünlü otoya git elden al internete bakma bence
Basit bir motoru değiştirmeyede o kadar para istemişler ya bravo bu arada

valla abi bu ustalardan çektiğimiz ne ya? Allah kimseyi usta eline dğşürmesin
İnternet dediğim aktaş oto, ünlünün sitesi var bu gibi parçacıların sitesine baktım fiyatlarına. Marka bilmediğim için yarın gidip de kötü mal almayım amacım bu yani. marka bilmeyince bütün parçacılar direk yan sanayi ürünü dayıyolar adama o sebeple.
Opar bulamazsın zaten makoda yok piyasada da hep ema görünüyor aktaşın sitesinde de aynı şekilde
(09.09.2021, 23:32)OnurCanDeniz yazdı: [ -> ]İnternet dediğim aktaş oto, ünlünün sitesi var bu gibi parçacıların sitesine baktım fiyatlarına. Marka bilmediğim için yarın gidip de kötü mal almayım amacım bu yani. marka bilmeyince bütün parçacılar direk yan sanayi ürünü dayıyolar adama o sebeple.

sen parçayı internetten al, kesinlikle internetten ucuzunu vermezler gezdiğinle kalırsın.
Amacım ucuz olması değil aldığım malzeme kaliteli olsun Tofaş'ın malum yan sanayi ürünleri ekşimiş yoğurt gibi oluyor 2 gün sonra bazuluyor.

Geçen gün far rolesi değiştircem gittim elektrikçiye parçacıda 40₺ olan roleyi bana 110₺ diyor çok deyince işçilik içinde diyo. İşçilik yapacağı da 5 tane soket söküp yeni roleye 5 soketi geri takacak başka bişey yok adam bunun için 70₺ işçilik yazıyormuş. Yeterki Sanayiye düşmeyin arkadaş.

(09.09.2021, 23:34)Falcon417 yazdı: [ -> ]Opar bulamazsın zaten makoda yok piyasada da hep ema görünüyor aktaşın sitesinde de aynı şekilde

o zaman yarın gidip orjinal olsun diye üstüne basa basa söyleyim öyle alıyım. Orjinal deyince de kötü mal vermezler heralde.
Cam suyu motoru değişimi vs basit 1 soket var 15 tl motor fiyatı almıştım marka hatırlamıyorum 1 ayda bozuldu kullanmadan söktüm değiştirdi çocuk şuan kinde sıkıntı yok kendin yapabilirsin
Eski üretim orjinal opar olarak Facebook ta gezerken buldum incelemek isterseniz linki bırakıyorum aşağıya bağlantı işi içinde arkadaşlar yardımcı olurlar şimdiden kolay gelsin iyi çalışmalar  Smile


https://www.facebook.com/groups/17580789...2573117794
Sayfalar: 1 2