Tofas Team

Tam Versiyon: 95 Şahin Hararet Sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar Selâmun Aleyküm Yeni Üyeyim 95 Model Şahinim Var Kısa Mesafede Aracımın Harareti 90 da Sabit Biraz Zorlarsam 110 u Buluyor. Bu Hararet Sorununu Nasıl Ortadan Kaldırabilirim.Aracın Motoru Pç Motor Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Tanışma konusu açman lazım
@Mert Kaplan öncelikle tanışma sayfasında kendinizi tanıtan bir tanışma konusu açmalısınız. sonrasında konu ilgili bölümlerde konu açmalısın. üye araç bölümleri yerine motor sorunları bölümünde bu konuyu açmam gerekir.
Nerden Yapacağımı bilemediğim İçin Buraya Yazdım Kusura Bakmayın
@Mert Kaplan http://www.tofasteam.com/konu-uyelerin-forumu-kullanmaya-baslamadan-once-dikkat-etmesi-gerekenler-10848?pid=139142#pid139142 buraya bi göz gezdir.
Radyatörünü bir radyatörcüye göster mümkünatı varsa yani bakırsa şişlensin o sıcaklıklarda hararetin yüksek olmasının sebebi radyatörün işini iyi yapmamasından kaynaklı olur,tabi ek olarak subapların sıkı çalışması ya da eksoz tıkanıklığından da yapabilir
Eski tip motorlarda devirdaim kasnağına pervane takarak ek soğutma yapabiliyoruz bi de böyle bir avantajımız var http://www.tofasteam.com/konu-hararet-sorununa-pratik-cozum-32954
@Falcon417 Teşekkür Ederim Bilginiz İçin Sağolun 🤗