Tofas Team

Tam Versiyon: Yavaşlarken aracım stop ediyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
İyi forumlar, enjeksiyonlu Doğan Slx araç yavaşlarken stop ediyor. Örneğin bugün 40-50 km arası bir yolda 3 kere başıma geldi. Neyden kaynaklanabilir. Aracı gazda kullanıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam Krank sensörü bu soruna yol açıyordu. Sensör kaynaklı olabilir mi acaba.
KranK Okuyucu İle Alakası Yok. Benzinde Denediniz Mi Aynı Seyi Yapıyor Mu=?

Olası Kuvvetli İhtimaller:
1.Gaz Ayarı
2.Rolanti Motoru
3.Map Sensörü
(22.08.2021, 09:10)DarkredBlue61 yazdı: [ -> ]KranK Okuyucu İle Alakası Yok. Benzinde Denediniz Mi Aynı Seyi Yapıyor Mu=?

Olası Kuvvetli İhtimaller:
1.Gaz Ayarı
2.Rolanti Motoru
3.Map Sensörü

Benzinde denemedim açıkçası. Ben almadan önce gaz beyni yeni değişmişti ve açıkçası bende rolantisi ve gidişinden memnun olduğum için gaz ayarı yaptırmamıştım. Ama şuan 70 krş civarı gibi afaki yakıyor araba. Gaz ayarı olabilir dediğiniz gibi sırasıyla sonraki adımlara bakmak lazım sanırım.
@rtahaeslik  Olmadı Bİlgisayara Bağlat. 70 Kuruş Ciddi Bir Rakam
Bende satış verirken yaptı enjeksiyonlu tofaşımda
Bugün benzinde denedim. Bu problemi yapmıyor. Fakat sormak istediğim bu araçlarda gaz ayarını rolanti motoru yapmıyormuydu. Bu araca manuel gaz ayarı yaptırabiliyormuyuz. Yoksa sorun rolanti motorundamı. Birde üstündeki Atiker gaz beyni pek önerilmiyor diye biliyorum.
Atikerden memnun olan da var olmayan da . Benim de eskimişti atiker beyin vardı karbüratörlü aracımda. Mimgasa geçince yakıtım 1-1,5 lt düştü.
@rtahaeslik Gaz ayarı değil rölanti seviyesini rölanti motoru ayarlar senin sorunun lpg beynine yapılan gaz ayarından kaynaklı
Doğru o noktayı atlamışım teşekkür ederim bilgilendirme için  Smile
Hocam LPG ayarından kaynaklanıyor aynı sorundan Ben de muzdaribim özellikle rampa yukarı kasislerde durduğumda başıma çok geliyor eğer ayara gitmeye vaktin yoksa araçta manuel jikle varsa rolanti biraz yükseltirsen 1500 civarında sorun ortadan kalkıyor
Sayfalar: 1 2