Tofas Team

Tam Versiyon: Ön kule gergisi taktım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
https://urun.n11.com/diger/amortisor-kule-gergisi-dogan-kartal-sahin-P484737652 bu siteden kule gergisi sipariş ettim aracıma taktım. Günlük kullanımda pek bir fark hissedilmiyor ama sert viraja girince aracın kafadan kaymaları çok daha azaldı ben çok memnun kaldım. Performanslı kullanan arkadaşlara kesinlikle tavsiyemdir. Düz motor doğan L için hava filtre kazanının sıcak hava alan borusunu biraz çekiçle bükmek gerekiyor yoksa gergiye temas edip motorun bütün titreşimini kasaya veriyor. Belki motor takozlarından bir ayar çekilebilir ama yeterli ekipman olmadığı için uğraşmadım.


[Resim: Whats-App-Image-2021-08-11-at-21-15-23.jpg]
Hayırlı olsun bir de açık filtre tak oraya keple uğraşma işte  Smile
Bu uygulamanın bir zararı var mı ?
@byxmaxs Faydası var zararı yok
Bunun bagaj için olanı var mı ? Varsa onu da taktırsak faydalı olur mu ?
@byxmaxs Arkayada var kullanan üyemizde olması gerek fakat arka için nasıl bir sonuç veriyor bilmiyorum
Kullanan varsa yorumlarını bekliyorum  :ps
Arkayı bilemem ama önde çok fark etti sert dönüşlerde kafadan kaymıyor araba
Bende kullanıyorum gayet memnunum. Zaten arkadaşta dikkat ettiyse önler çift amartisör çalışmaya başladı artık kule gergisinden dolayı, kafayı da toplayan o oluyor. Tek dez avantajı örnek veriyorum sağ çamurluk tan bi kaza yapsan sol tarafı da büküyor araç. Onun dışında gayet verimli bir iş.
@msakcakaya orjinal bişey takarsan çok faydasını görürsün ama bu senin taktığın sade görüntü amaclı yine esneme yapacak senin araban borunun büküm yerinden destekli olması lazımdı birde ortata somun olmamalayıdı gergiyi sayıflatıryor benim kardaşım doğal gaz borusundan büktürüp yaptı tek parca halinde çokta güzel oldu
Sayfalar: 1 2