Tofas Team

Tam Versiyon: Araç anormal çalışıyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba iyi forumlar, 98 slx ie araç bazen çok garip çalışıyor. Marş basıyor gaz pompalıyorum gram gaz yemiyor. Bazen pompalıyorum gaz yiyor ama birkaç saniye rolanti dalgalanıyor. Bazende 3-4 marşta anca çalışıyor. Yani bir gariplik var ama nerden kaynaklanabilir. Acaba benzini gerimi kaçırıyor ? Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Sıcak Soğuk Fark Ediyor Mu?
 Buji ve Ateşlemen Subap Ayarın Ne Alemde?
Bu Durumları Benzindemi Yapıyor?
Arıza Işığı Vs Yakıyor Mu?
(03.08.2021, 22:39)DarkredBlue61 yazdı: [ -> ]Sıcak Soğuk Fark Ediyor Mu?
 Buji ve Ateşlemen Subap Ayarın Ne Alemde?
Bu Durumları Benzindemi Yapıyor?
Arıza Işığı Vs Yakıyor Mu?

Sıcak da daha sıkıntılı gibi arabayı yeni aldım açıkçası buji ve buji kabloları aklımda şuan ne alemde bilmiyorum. Bunlardan kaynaklanabilir mi ?
@rtahaeslik  Evet Kaynaklanır Bu Araçların Buji ve Kabloları Karburatörlülere Göre Farklı.Eğer Yanliş Buji Takılmışsa Uğraştırır Seni.

Benzinde Yapıyor Değil Mi Bunu?
(03.08.2021, 23:16)DarkredBlue61 yazdı: [ -> ]@rtahaeslik  Evet Kaynaklanır Bu Araçların Buji ve Kabloları Karburatörlülere Göre Farklı.Eğer Yanliş Buji Takılmışsa Uğraştırır Seni.

Benzinde Yapıyor Değil Mi Bunu?

Evet abim benzinde çalışıp gaza geçiyor, birde fark ettim kontağı açıyorum düğmede ışıklar yanıyor sonra komple sönüp marş basarken yanıyor. Birde benzini çeyrek depoydu bugün aldım biraz daha ondan olabilir mi pompaya yeterli gelmeme gibi Smile
@rtahaeslik O Düğmeye Odaklan Bence. Kesici Rölede veya Anahtarda Sorun Varsa Yakıt ve Ateşelemeyi Doğrudan Etkiler. 

Diğer Türlü İş Sensör vsye Gider Ama Anahtar Diyorsun Bence İlk Onu Çöz Sonra Başka Çözümleri Konuşalım  :ok
(04.08.2021, 00:01)DarkredBlue61 yazdı: [ -> ]@rtahaeslik O Düğmeye Odaklan Bence. Kesici Rölede veya Anahtarda Sorun Varsa Yakıt ve Ateşelemeyi Doğrudan Etkiler. 

Diğer Türlü İş Sensör vsye Gider Ama Anahtar Diyorsun Bence İlk Onu Çöz Sonra Başka Çözümleri Konuşalım  :ok

Çok teşekkür ederim Smile Bakıp geri dönüş yapacağım.
Kardeşim benim de aracım i.e sıcakken geç alıyordu sorun gaz beyni çıktı degistirdim şu an gayet güzel tek marşta sıcak soğuk farketmeksizin çalışıyor
(04.08.2021, 13:53)alifurkan44 yazdı: [ -> ]Kardeşim benim de aracım i.e sıcakken geç alıyordu sorun gaz beyni çıktı degistirdim şu an gayet güzel tek marşta sıcak soğuk farketmeksizin çalışıyor

Arabayı tanıdıktan aldım gaz beyni yeni değişmiş. Acaba bir gaz ayarımı istiyor ki ?

Birde sormayı unuttum araç sadece soğukken mi benzinde çalışıp gaza geçiyor yoksa hep benzinde mi marş yapar bu araçlar. Zar zor çalıştıktan sonra fazla vakit geçmemişse çok temiz çalışıyor sonraki marşlarda.
@rtahaeslik  İlk Marşi Benzinde Yapıyorsun Demedin Mi Bana? O Zaman Gerek Yok Çekiş Filan Normalse Elletme
Sayfalar: 1 2