Tofas Team

Tam Versiyon: benzinde düşük devirde silkeleme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
selamlar arkadaşlar ,abiler. benim araba benzinde iken düşük devirde örneğin rampa aşağı inerken silkeliyor gaza dokunduğum an silkeleme kesiliyor lpg de böyle bir sorun yok  neden olabilir karbüratör temizliği 5 ay önce yapıldı sübap ayarları da 2 ay olmuştur alt takoz da sağlam .
Ayarsızdır bence temizliği yapan karbüratörcü ayarını düzgün yapmadı herhalde
olabilir abi araba diferansiyeli kafama geçirecek  geçen gün cama geçtim böyle bir silkeleme yok  :hıı :hıı bi baktırayım onu ben .
diyaframlar yan sanayi ise böyle sorunlar cıkıyor bazen rampa inerken gaz vermeden iniyorsan rolantide yani buda 3gen diyafram sertlindendir rolantide benzini akıtan 3 gen diyafram ilk gaza bastından motor tekliyo gibi olursada buda basmalı diyqframdandır yan sanayılerin başı uzun oluyor bunlara bi bak

bu iki diyqframı deyiştir dğzelir
[Resim: images-jpeg-1.jpg]

[Resim: images-jpeg.jpg]
tamadır abi  Smile
S.A benim arabadada var tekleme benzinde rolantide durmuyo aynı bedford gibi har har har benzindeyken düşük devirde tekleme yapıyor. Diyaframların değiştirince yazarmısın kardeşim düzelirse bende değiştireyim.
Kesinlikle sibop ayarı aynısını yaşadım . 1 ve 2. Viteste lak luk rakçı gibi ileri geri sallanıyordu araba . Siboolar sıkmış dün yaptırdım hepsi geçti
@"kamilbey1" subap ayarı olsa lpg de daha cok yapmazmı
Benim subap ayarı yeni kapak yaptırdım zaten 6 ay önce gazda sorun yok sadece benzinde
Benimde yeni motor sıfır 2 aylık daha . Çin kapak taktıysan bu sorun malesef oluyor  . Siboplar oturuyor .