Tofas Team

Tam Versiyon: Sag Kapı Merkezi Kilit
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamın aleyküm arkadaşlar ön sağa kapının motorunda hiç hareket yoktu motor Arızalıdır diye üniversal motor aldım taktım gene bi hareketlilik yok. Motorlara aküden direk Elektirik verdim çalışıyor ama kapı tesisatına takınca hiç hareket yok acaba neden yapar.
Aleykümselam,
Kapı arasındaki kablolarda kırılma olabiliyor oraya bakmalısın
Aleykumselam. Aldığın Motorun Tetik Uçları Belli Mi? Olmadı Tesisatı Bir Ölç Belki Ters Geliyordur Belkide Kopuk Vardır.Kolay Kolay Kopmaması Gerek Senin Kı Fabrikasyon Olması Lazım Haliyle Kurcalanmamiş veya Cama Filan Şıkışmamışsa Sorun Olmaması Gerek
@DarkredBlue61 sonra dan ünüversal alarmlı merkezi sistem takılmış. Tetik uçları belli yeşil ve mavi kablo daha öncede bozulmuştu aynı şekilde takmıştım sorun olmamıştı. Bunda daha başka bi sorun var ama çözemedim.
@Sefacan06  Tamamda Arabanın Tesisatında 5 Lı Kablo Olması Lazım Yokmu?  Birde Kablo Ek Yerlerine Bak Belki Oksit Yapmişlardır Şayet Varsa
@DarkredBlue61 
@Falcon417 Mustafa abi doğru tahmin etmiş. Kablo kanalının oradan kırımızı kablo kopmuş bağladım düzeldi. Eywallah sağolun varolun.
@Sefacan06 Orjinal Kendi Kablosumu Foto Atarmısın
Kardeşim kusura bakma geç gördüm msj topladım ama şunu diyebilirim kabloları tek tek kontrol ettim sigorta tablasının üstündeki rokete gidiyor kablolar. Kendi kablosu. Motor soruyorsan üniversal motor daha önce bozulmuştu ben değiştirmiştim üstünden çıkanda üniversaldı.