Tofas Team

Tam Versiyon: Kazaya sebebiyet.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
[Resim: Whats-App-Image-2021-06-30-at-17-08-09.jpg]

Abiler cümleten Selamın Aleyküm.
Bu gün şirket aracımla bir kaza geçirdim, merak ettiğim bir konu var. Ana yol üzerinde hız limitleri dahilinde giderken benzin istasyonundan kontrolsüz çıkan araca çarpmamak için manevra yaptım, önüme atlayan araçtan kurtuldum fakat yerleri suladıkları için yol aşırı kaygandı kenarında park etmiş başka bir araca vurdum. Kazaya sebebiyet veren arkadaş kaçtı, pompacı arkadaşın plakayı söylemesi sayesinde ulaşıp olay yerine çağırdık. Jandarmalar eşliğinde tutanak tutuldu. Tutanağa "Aynaya bakarak yola çıktığını beni görmediğini ve benim ona çarpmamak için yol kenarındaki arabaya çarptığımı" açıkça yazdı. Bu durumda süreç nasıl ilerler. İlk defa başıma böyle bir olay geliyor. Şimdiden teşekkürler.
Çok geçmiş olsun tutanak sigorta tarafından incelenir onlar karar verirler aracı onaracak kişiye iletirler haber bekleyeceksin yani
(01.07.2021, 00:06)Falcon417 yazdı: [ -> ]Çok geçmiş olsun tutanak sigorta tarafından incelenir onlar karar verirler aracı onaracak kişiye iletirler haber bekleyeceksin yani

Sağ ol Abi Allahtan cana bişey gelmedi gerisi hallolacak şeyler. Bende kusur bulunmayacağını umuyorum inşallah uğraştırmaz beni.
@huseyin.edepali  böyle durumlarda kurtarma şansın yoksa direk ani fren yaparak önüne atlayan kişiye vurmanı tercih ederim yoksa uğraştırır seni suçlu sen çıkarsın
geçmiş olsun
Geçmiş Olsun Araçta Abs Yokmuydu Nasıl Başka Araca Vurdun? Bu Tarz Durumlarda Direksiyonu Kırmak veya Ani Hareketler Yapmak Tehlikeli.


Kaçan Sahis Şayet Jandarma Eşliğinde Tutanak Tutturulduysa Belki Birşeyler Çıkar Ama Hiç Denk Gelmedim Böyle Birşeye.Ayrıca Ceza Yemesi Gerekiyor Kaçtığı İçin O Konuda Bir İşlem Yapıldımı?
@DarkredBlue61 Olmuş bitmiş jandarma gelmiş tutanak tutulmuş adam diyor ki şimdi sonuç ne olur sen paragraf dökmüşsün ahmet doğrudan sonucu ne olabilir onu yaz hele bırak şimdi
(01.07.2021, 09:43)DarkredBlue61 yazdı: [ -> ]Geçmiş Olsun Araçta Abs Yokmuydu Nasıl Başka Araca Vurdun? Bu Tarz Durumlarda Direksiyonu Kırmak veya Ani Hareketler Yapmak Tehlikeli.


Kaçan Sahis Şayet Jandarma Eşliğinde Tutanak Tutturulduysa Belki Birşeyler Çıkar Ama Hiç Denk Gelmedim Böyle Birşeye.Ayrıca Ceza Yemesi Gerekiyor Kaçtığı İçin O Konuda Bir İşlem Yapıldımı?

Araçta abs mevcut fakat frenlik bir durum olmadı. Karşıdan araç gelmediği için kendimi sola attım zaten araç önüme değil direkt üzerime çıktı, yol ıslak olduğu aracı şeride geri sokamadım. Hızım 50 60km civarıydı neyseki cana bişey olmadı. 
​​​​​​
Giden şahsı zorla geri getirince herhangi bir işlem yapılmadı.
Araçta kamera olsaydı şimdi ne çok işe yarardı lazımmış demek ki
@Falcon417   Kamerayı Her Zaman Öneriyorum Zaten.Bizim Araçta Ön Arka Kullanıyorum İsterseniz Facebookta Grubumuzda Var Bol BOl Kamera İncelemesi vsde Var.

Ankara- Trabzondakı Üyelerede Yardımcı Olurum Seve Seve 




@huseyin.edepali  Normalde Jandarma Geldiğinde Tutanakta Adam Kaçmış Etmiş Bu Tarz Şeylerinde Cezası Var. Siz Ne Yaptınz Ne Tutanaği Tutuldu ? Çevrede Kamera Varsa Onlarda İşine Yarabilir Bir Gez Olmadı Bölgeyi.

Son Olarak Bu Kişi Ben Bu Adamın Önüne Çıktım Bana Değil Başkasına Çarptım Dedimi Yani Tutanakta  Sebebiyet Verdiği Belli Mi? Olmadı Ona Göre İtiraz Edersin
Sayfalar: 1 2