Tofas Team

Tam Versiyon: Sis farı renk
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selam arkadaşlar aracımın sislerini pembe yanmasını istiyorum dikkat çekici olmak için Big Grin Bunu pembe xenonla yapsam dedim çok pahalıya gelecek bende pembe şerit ledlerden yapsam sizce olurmu ? Yada plaka üstüne power ledlerlemi yapayım.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bahce-yapi-market-yapi-malzemeleri-pembe-serit-led-her-yerde-yok-silikonsuz-metrede-60-led-101504293/detay
abi görüntü olarak sisin içine döşiyebilrsin ama o da tek tek oldugunu belli eder gibime geliyor
Ledle yapınca pek bi performans beklemeyin sadece görüntü olur imkanları zorlayarak pembe xenon alın. hem dikkat çeker hemde yola ısığı düştüğünden araca estetik duruş sağlar. benim fikrim bu ama maddiyat yok diyorsanız dediğiniz gibi led'ten devam
Ya sürekli sisleri yakan birisi değilim hem farlar hem sisler açık gezmem .Anca köye giderken yakıyorum pembe xenon maddiyat zorlasamda farlarla açıp gezmem köye giderken açsam sisde bir farkını göremeyeceğim.Görüntü olaraktan istiyorum milleti rahatsız etmeyecek şekilde farlarla yakıp gezebilirim en azından.Onuda sis farın içine bir plaka gibi birşeyle üstüne sıra sıra ledleri yapıştırarak yapsam diyorum olmadı tekrar eski haline çevirebilmem için.
Anladım hocam o zaman led yapın ancak bunu tofaşın sis lambasına yapacaksınız sanırım. bir mukavva veya sunta parçasının üzerine ledleri yapıstırınız sis lambasının içine girecek şekilde yani camın tam arkasında duracak şekilde ayarlanıp kesiniz daha sonra ledleri yapıstırınız kablolarını bagladıgınızda işlem tamamdır.
Yok hocam malesef doğan s aracımda tamponda sis yerleri yok sisli tampon a ve kestirip koydurmaya bütçem param yok . Frown Ama malesef skodaya yapacağım sis farları olduğu için ama sakın beni yanlış anlamayın hep skodaya diye ama elimden geldiğince doğan ada birşeyler yapmaya çalışıyorum .

Birde aklıma birşey geldi pembe led yerine h3 ampulü pembe cam boyasına boyasak gümletirmiyiz ampulu.???
(17.11.2012, 18:29)kerem11 yazdı: [ -> ]Yok hocam malesef doğan s aracımda tamponda sis yerleri yok sisli tampon a ve kestirip koydurmaya bütçem param yok . Frown Ama malesef skodaya yapacağım sis farları olduğu için ama sakın beni yanlış anlamayın hep skodaya diye ama elimden geldiğince doğan ada birşeyler yapmaya çalışıyorum .

Birde aklıma birşey geldi pembe led yerine h3 ampulü pembe cam boyasına boyasak gümletirmiyiz ampulu.???

müdür sorun yok ben sadece sordum nasıl bi işlem uygulamn için yardımcı olmak için yoksa problem değil ha doğan ha skoda senin burdaki sohbetin muhabbetin yeter. aynen oda olabilir hiç ugrasma sis lambasını aç ampülünü pembe cam boyasına boya gittiği yere kadar belki patlar belki patlamaz çok pahalı bişyde değil zaten ampül
Çok saolun hocam aynen bende boyayayım geçeyim patlarsa alırız yenisini.Birde deka transparent marka cam boyalarını sanırım iyi ısı ve ışığa dayanıklı yazıyor yarın alayım bir tüp yada başka cam boyasıyla ilgili önereceğiniz var mı ?
xenon alıcaksan 12000 kelvin olanını alıcaksın ledler içinde aynından istersen olur led yaparsan
(17.11.2012, 18:46)kerem11 yazdı: [ -> ]Çok saolun hocam aynen bende boyayayım geçeyim patlarsa alırız yenisini.Birde deka transparent marka cam boyalarını sanırım iyi ısı ve ışığa dayanıklı yazıyor yarın alayım bir tüp yada başka cam boyasıyla ilgili önereceğiniz var mı ?


ısıya dayanıklıları var ondan alırsanız sorun olmaz bende tavan lambasında kullanıyorum yaklasık 14 yıllık sıkıntısı yok
Sayfalar: 1 2