Tofas Team

Tam Versiyon: ilk çalıştırmada patırtı yapma... ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
arkadaşlar aracım sabah ilk çalışmada 3 4 saniye patırtılı çalışıyo sonra düzeliyo bu neden acaba tek marşta alıyo arabam maşallah ama bu patırtı neden ?
kardeşim bendede var o problem yaaa sonuçta şahin sıfır son model araç deyilki ister istemez olur o kadar detaya girme bence motor soguk oldugu içindir
(17.11.2012, 01:29)okanpala80 yazdı: [ -> ]kardeşim bendede var o problem yaaa sonuçta şahin sıfır son model araç deyilki ister istemez olur o kadar detaya girme bence motor soguk oldugu içindir

o olaylar son modelde de oluo soğuk çalıştırma dediğin gibi Smile
havalar sogumaya başladı rölanti yükseltin yada ucundaki bantı vakuma göre ayarlayın
kardeş patırtılı derken kastettiğin tam olarak ne pürüzlü bir sesmi yani çalışınca patırtılı çalışıyo ama 5-10 saniye sonra kendine geliyosa contanda problem olabilir bir kontrol ettirmekte fayda var başıma geldiği için söylüyorum ama inşallah havaların soğumasıyla alakalıdır.
Kapak contanızda sıkıntı olabilir,patırtılı çalışma genellikle üst kapak contasının yanmasına veya hasarlanmasına işarettir.
teşekkür ederim arkadaşlar benimde aklıma conta geliyo çünkü arabaya hararet yaptırdım 1 2 sefer contanın sağlam olup olmadığını ben kendim öğrenebilirmiyim? soğukken çalıştırıp radyatör kapağını aç su atıyosa yanıktır falan dediler öylemi yapmalıyım?
(18.11.2012, 00:09)doqukan yazdı: [ -> ]teşekkür ederim arkadaşlar benimde aklıma conta geliyo çünkü arabaya hararet yaptırdım 1 2 sefer contanın sağlam olup olmadığını ben kendim öğrenebilirmiyim? soğukken çalıştırıp radyatör kapağını aç su atıyosa yanıktır falan dediler öylemi yapmalıyım?

vallaha kardeş en garanti iş sağlam bi ustaya göstermen olur,zira bende en son conta yandı diyordum,gittiğim bir usta radyatör kapağını değiştirdi çalışmadaki patırtı kayboldu Smile sen en iyisi git bir baktır arabaya,hiç olmazsa omudur bumudur demezsin,neyse çıkar ortaya
çarşamba perşembe günü gidicem sanayiye zaten kalerüferimi yaptırmaya ozaman onuda sorarım bakalım inş conta değildir contaysa bile kapağa bişey yapmamıştır inş. bilgileriniz için saolun kesin sonuca ulaşırsam cvp yazarım.
Kaloriferinizdeki sıkıntı nedir?Eğer ısıtmıyorsa çok büyük ihtimalle contanız gitmiştir.
Sayfalar: 1 2 3