Tofas Team

Tam Versiyon: Devir Saati Oynaması ve Rölanti Düzensizliği
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Evet arkadaşlar linkte verdiğim videodaki gibi devir saatim oynuyor. video Araba soğuk iken böyle bir sorun yok. Isındıktan sonra oynama var ve saat oynama başlayınca motor sesinde de bir değişim var. İbre 20 30 lara dayanıyor ama ses 20 30 değilde 12 imiş gibi geliyor. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.
Şase mi zayıf acaba
Şasenin zayıf olduğuna ihtimal vermiyorum. 2 senedir böyle kullanıyorum. Şase çözümünü de denedim ama pek bir fayda olmadı.
Başka bir bobin ile dene emanet bul birinden
Rölanti giderken o kadar titrermez ya bobin arizalı yada devir saatinde problem var 2 sene önce sök tak yaptiysan takarken vidalarını tam sıkmamış olabilirsin dolayisiyla şaseyi tam almaz
Bana sorun daha çok devir saatinden gibi geldi hocam.  düşün
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Devir saatini ben de düşündüm ama bu oynama motor soğukken olmuyor, ısınınca bu olay başlıyor ve oynamaya başladığında motor sesinde de değişimler oluyor. Hatta bir iki kere ibre tekrar düzelirken stop ettiği de oldu. (Tekrar çalıştırmada sorun olmadığından soğutucu modüle ihtimal vermiyorum.) Mustafa abinin dediği gibi ateşleme bobininden şüpheleniyorum ben de.