Tofas Team

Tam Versiyon: Kısmi veda
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
s.a arkadaslar kısa bır sure once aracımı degıstırdım 2007 lancer aldım burada sızlerden aldıgım destek ve bılgıler ısıgında arabamın sorunları hakkında bılgı edındım hepınıze tesekkur ederım
A.s yeni aracın hayırlı olsun güle güle kullan :ok
Hayirlı olsun gule güle kullan
hayırlı olsun kardeşim rabbim tekerine taş deydirmesin kazasız belasız kullanmayı nasıp etsin inşallah
Eyvallah abiler allah herkezin gönlüne göre hayırlı olanı verir inşallah
Hayırlı olsun abim 😊 deneyimlerini paylaşırsan sevinirim
allah razı olsun allah herkezın gonlune gore versın aractan suan ıcın cok memnunum gerek konforu gerek yakıtı gerekse gorunumu olarak cok ıyı bena gore turkıyede kıymetı bılınmeyen bı arac hakkı verılmemıs yanlıs dıspırıbıtorler yuzunden oldugunu dusunuyorum bınenın vazgecemeyecegı bı arac gıbı

[Resim: 20210530-175945.jpg]

[Resim: 20210530-180020.jpg]

[Resim: 20210530-175959.jpg]

[Resim: 20210530-180043.jpg]

[Resim: 20210530-180112.jpg]

[Resim: 20210530-180100.jpg]
hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler diliyorum ..

Türk halkına yıllarca kalitesiz araçlar ithal edildi. bağını kurdular, düzeni oturttular, getirdiler sürekli Renault, Fiat filan,  millet parçası ucuz diye binmeye başladı sözde piyasası var diye.

bi Mazda, Volvo, Mitsubishi mesela tutmadı güzelim ülkede. 

doğruyu söylemek gerekirse yıllarca ülkede parçası ucuz diye bindik biz ikinci sınıf araçlara. halbuki fransada bizim bindiğimiz reno araçların yüzüne bakmıyor millet. ne kalitede araçlara uyguna biniyorlar, biz üretmiyoruz, vergilerimiz yüksek, anlıyoruz ama yine de kaliteli araç getirmediler bize.

gelenler de parçası ucuz, ustası var diye rağbet gördü onlar da fiyat olarak aldı başını gitti. bi avrupa kadar düşük maliyetle binelim demiyoruz ama biniyorsak da bari kaliteli araca binebilsek keşke. 

Örneğin bu kasa bir Lancer Japonya'da halen kullanımda mı, üretilen araçların yüzde kaçı hala oralarda yollarda, kaçı emekliye ayrıldı bakmak lazım. İnsan düşünüce üzülüyor açıkçası. Tofaş gurubu neden kendi aracına geçemedi,  yıllar boyunca iyi kötü bir üretimimiz oldu, montajımız, yan sanayimiz, bunlar hep tecrübe. keşke kendi milli aracımıza geçebilseydik de ona binseydik. mesela Hyundai markası bizim Devrim aracımızla aynı yıl kurulmuş. Devrimden müzede 1 tane kaldı, Hyundai nerelerde. elektrikli araç üretiyoruz dedik, yüzde kaçı bizim, hangi parçası, teknolojisi bizim bilemiyorum. fabrikası nerde onu da bilemiyorum. bi araç gösterdiler, gerisi malum. 

bari şu elektrikli araç piyasasına bir yerden başlayabilsek, bilindiği üzere önümüzdeki 10 yıl içinde neredeyse içten yanmalı motor üretimi kalmayacak. bu kervanı kaçırmasak bari. her şeyin en azından orta kalitelisi bizim de hakkımız . darısı başımıza. 

[Resim: devrim-arabalari-depo-16-9-1577456545-880x495.jpg]
Agazına saglık olayı enıne boyuna ozetlemıssın dıyecek soz bulamadım ustune allah ulkemıze mılletımıze en hayırlısını versın ınsallah
amin, darısı ülke olarak bizlerin de başına. geçen yine forumda bir arkadaşın arka tekeri yerinden çıkmış yolda ailesiyle seyahat ederken, diferansiyelden mi çıkmış öyle bir şeydi. yani bizim araçlarımız belki üretildiği günlerde orta ayar, idarelik araçlardı ama artık ekonomik ömürleri bittiği gibi canımızı da riske atıyor.  umarım yakın gelecekte bu kötü durumumuz düzelir.
Sayfalar: 1 2