Tofas Team

Tam Versiyon: Hararet Yükselmesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamun aleyküm hayırlı forumlar herkese.Radyatorumu bakir 3 yollu radyatörle ve devirdaim pompasını hortumları degistirdim.Arabayi çalıştırdıktan sonra 5 dakika sonra hararet 80e yükseliyor acaba neden yapar?Aracında alüminyum radyatör olduğunda 10-15 dakika sonra 80 derecelere geliyordu.
aracın çabuk ısınması kötü değil iyi birşeydir ancak hararetin 90ın üzerine çıkması kötü bir durumdur ki böyle birşey yoksa sorun yok. daha öncesinde geç ısınmasının nedeni havalar soğuktu ve termostat değişimi yaptıysanız önceki daha düşük dereceli veyahut açık kalmıştır
@yucinx yorumumuz için tesekur ederim hocam.Evet 90''nın üzerine çıkmıyor hararet o konuda sorunum yok.Termostat değişimi yapılmadı.
malum havalar ısındı ve 5 dk da çok erken bir süre değil 90 üzerine çıkmıyorsa dert etmeyin Smile
Vallahi baba ben Boş termostat taktım hararet inancınız olsun 70 e bile dayanmıyor Bir de fan müşürü değişmiş tim duruyorum fan açtığı zaman bakıyorum 70 80 arası kafa rahat 😊
abiler radyatörü porçözle mi temizliyorduk
5 Dk Dediğin Ben Şurda 1 2 Km Gitsem Direk 70 Dereceye Vuruyor.Eğer Rampa Filan Çıkarsan Yüksek Devir Çevirirsen Gayet Doğal Birşey.

Eğer Aracında Hortum Şişirme vs Yok Değil Mi? Hava Vs Kalmışsa Göstergede Oda Yanliş Gösterir