Tofas Team

Tam Versiyon: Cam düğmeleri ışıkları sönmüyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
@DarkredBlue61 teşekkür ederim ben bi araştırayım şimdi hatırladığım kadarıyla camı kapatırken veya açarken düğmenin ışığı sönüyordu benim sağ taraftaki cam arada sırada çok yavaş inip kalkıyor bu olay sırasında da şoför tarafındaki düğmenin camı inip kaldırdığım  esnada içindeki ışığın söndüğünü gördüm normal bir durum mu bu ?
(13.05.2021, 14:32)Kral1998 yazdı: [ -> ]@DarkredBlue61 teşekkür ederim ben bi araştırayım şimdi hatırladığım kadarıyla camı kapatırken veya açarken düğmenin ışığı sönüyordu benim sağ taraftaki cam arada sırada çok yavaş inip kalkıyor bu olay sırasında da şoför tarafındaki düğmenin camı inip kaldırdığım  esnada içindeki ışığın söndüğünü gördüm normal bir durum mu bu ?

Ben hiç öyle gelmedi parkları açınca yanıyor kapayınca sönüyordu iletkensizlik olabilir temassızlık vs
@rantez22 olabilir tabi araştırıyorum dediğin durum da herzaman olmuyor zaten arada oluyor ama bu ışık mevzusunda tam emin değilim bir ara takip ettim bu cam yavaş inip kalkarken o zaman hatırladığım kadarıyla böyle bir şey olmuştu.
camın yavaş inip kalkıyorsa cam düğmesinden itibaren başlaman lazım o değilse cam düğmesine gelen kablolar onlar değilse cam motorun başka sorun olucak kısım yok gibi Smile ama senin sorunun büyük olasılık cam düğmen işlevini kaybetmiş gibi
@rantez22 işte bende ondan korkuyorum peki düğmede sorun olsa aynı sorunun sol tarafta da olması gerekmez mi? İlk olarak nereden başlıyım? Tesisat yorgunluğu falan olabilir mi?
Düğmede lamba ışığı farklı bir pinde değil anahtara artı girdi mi lamba yanar lamba yanıyorsa düğme kontak açmasanda çalışıyor olmalı
hangi düğme yapıyor ama savaş ? benim sağ tarafın ki inerken sorunluydu şöför kısmından yaparken sıkıntısızdı elektrikçiye sordum tesisata baktı sorun yok tak tuk iniyor düğmeyi değişti düzeldi düğme bozulmuş olabilir tesisatın yorgun olsa iki camında yavaş iner çıkar gibime geliyor bence varsa elinde düğmeyi dene zaten sorun ortaya çıkıcaktır
@rantez22 özellikle şoför tarafındaki çok sıkıntı yapıyor kendi anahtarından açıp kapandığı zaman sorun yok
tek sağ mı ? yoksa solda aynımı ?
Arkadaşlar az once akünün- kutup basini söktüm.aldim kontrol kalemini kacak testi yapayim dedim.teybin fisini cektim.sol cam dugmesinin ışığı yaniyor surekli bakalim kalemi kizartacakmi hafiften diyerek baktim kizartmiyor.teybin fisini takarak denedim kalem yandi.simdi teybi kontakli +ya baglicam.cam dugmeleri kacak testimde kalemi hafiftande olsa hic kizartmadigi icin onemsemiyorum artik kalemi hafuften kizartmayan sey akuyude bitirmez kanaatindeyim.
Sayfalar: 1 2 3 4