Tofas Team

Tam Versiyon: motor yağ katkısı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
daha önce farklı bir marka yağ katkısı koymuştum yağ yakmayı kesti şimdi farklı bir marka koysam sıkıntı olurmu bu markayı kullanan oldumu hiç 
[Resim: Ekran-g-r-nt-s-2021-04-25-171423.jpg]
Çok eskiden milletin alıp kullandığı ürün bu ama orjinal çakma olayı vardı sanırım nasıl ayırt ediliyordu hatırlamıyorum forumda paylaşılmıştı.Kullanımda zaten motor yağı sıfır konacağı için farketmez bence.Bu arada 10 60 düşünmez misin ?
şu an 10/60 var zaten abi
Buna rağmen eksiltiyorsa katkı napsın ki
ilk koyduğumda eksiltmiyordu şimdi yavaştan başladı bende dedim etkisi bitiyor heralde o yüzden
Etkisi bitmez ama eksiltmenin sebebini bulmaya bak motorun altına baktın mı hiç
altı yağ zaten bir yerden kaçırıyor ama bunlarda normal değilmi
Normal karşılamamak lazım nerdeyse sıkıntı çözmeli karter kaçırıyorsa yeni conta alınıp baliyle toplanmalı mesela
doğrudur abi baktırmak lazım
(25.04.2021, 19:22)Falcon417 yazdı: [ -> ] 
 
(25.04.2021, 20:35)Falcon417 yazdı: [ -> ]Normal karşılamamak lazım nerdeyse sıkıntı çözmeli karter kaçırıyorsa yeni conta alınıp baliyle toplanmalı mesela

Sn Mustafa bey ustalarımız maalesef oldukça nazlı. Karter conta değişimi yaptırmak maalesef ustalarımıza angarya gibi geliyor. Benim ustam sağ olsun oldukça duyarlı. Ancak bir çok arkadaşım tamirci noktasında sıkıntılı.

Sn Mustafa bey aracım için 50 X 50 X 5  MM L köşebent'ten rampa yapmayı düşünüyorum. Elimde bu ürünü yapmak için gerekli olan köşebent, demir kesme makinesi ve kaynak makinesi mevcut. Bu sayede aracımın altına rahatlıkla girebilir, periyodik yağ bakımı da dahil olmak üzere, alt kısımda oluşan arıza ve sızıntılara karşı bakım/onarım yapabilirim.

Örnek Ürün;
[Resim: 1.jpg]

Sn @turul01 Tuğrul bey, hangi marka olur ise olsun motor katkısı kullanılmasını asla tasvip etmiyorum. Motorunuzda yağ eksiltme sorunu yahut yatak vurma sesi var ise, öncelikle sorun tespit edilmeli, sorunu kalıcı olarak  çözmek adına tamir/bakım yapılmalıdır diye düşünüyorum.
Sayfalar: 1 2