Tofas Team

Tam Versiyon: şuna bi bakın yaaa fikirleri alalım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arkadaşlar merhaba yaa kendime olsun arkadaşlarıma olsun jant aldık taktık fakat 9/16 jantı bu kadar içeriye sokamadık bunu nasıl böyle dışarıda bırakmadan birde bu kadar basıyorlar acaba bilgisi olan var mı ? 68 plakanın beyazın sahibini tanıyorum onunla konuştum o jantın göbeğinden ve kampanadan tornada aldırmış ve difrensiyeli kısalttırmış tornada ama hepsinin bu işlemleri yaptığını sanmıyorum ben başka bişey bilen bi fikri olan var mı?
[Resim: frs3b.jpg]
[Resim: frs6h.jpg]
Jantın göbeğinden ve kampanadan aldırmayı çoğu kişi yapıyor fakat dediğin gibi dif.ten kısaltmayı çoğu kişi yaptırmaz.Üstteki doğan çamurluk ağzını açtırmış inceden.Mercedes helezonundan bahsediliyor ama detayını bilmiyorum.Jant göbeklerinden ve kampanadan aldırma ayrıca çamurluk ağzını açtırmayla kurtarır diye düşünüyorum 40 yanak lastikle.Fotodan tam anlaşılmıyor ama beyaz şahin çamurluğu açtırmamış galiba o yüzden difle oynamış.
Difransiyelden oynattırmak sakat iş yahu ayar tutturulmazsa g.tü başı ayrı oynar arabanın, zaten yol tutuşumuz gidişimiz mükemmel Big Grin Görüntü için yürürü kurcalatma bence fazla. Diğer yolu da yeni duydum ama kulağa daha makul geliyor
siyah arabanın arka tekerler birbirinden uzaklaştırılmış görünüyor aksine. Ön tekerlerle aynı pozisyona gelmiş gibi. çamurluğu çok çekmişler
kardeşim benim arabamda 9/16 rc jant var arac arkalardan basık olmadıgına ragmen sürtüyo bende çamurluklardan actırdım yinede sürtüyo tornacıda jantın göbeklerinden aldırcam bilader en iyi sonuc jantın göbeklerinden aldırmakmıs
aynısını bizim bi abimizde vardı z rotlarını kısaltmış büyük ihtimal onunla yapmışlardır
Bence dif olayı hikaye gibi , jant ve kampanadan aldırmışlar çamurlukları sadece içe bükmemişler az daha germişler gibi o arabalar son seviyeye gelmiş onlarda hiç esneme payı yoktur düz yolda ne varsa g*tunun altında hissedersin.Kıvamında basmak bundan her türlü iyidir.

Siyahın çamurluğuda bi garip olmuş nasıl bişey uyguladılarsa
evet haklısınız jant tan aldırmak makul olanı ama ustama sordum difrensiyeli ben kısaltırım dedi sever öle farklı şeyleri ama güvenemiyor insan ayrıca bendede 8/15 jant var onda bile bu kadar basılmıyor z rotlarıyla oynamak nasıl oluyor acaba ?
Aynen jant ve kampana kapağından alınıyor ayrıca arka çamurluk içindeki davlumbaz kesiliyor yukarıdan kapatıyorlar önler için de aynı şey geçerli genelde davlumbaz olmuyor sürtmesin diye ve siyah doğanın çamurluk ağızları genişletilmiş.