Tofas Team

Tam Versiyon: zenon farlar sönüyor yardım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
kapatıp açdığında sag far sönüyor zenon mıtırun vurunca tekrar yanıyor arkadaslar sizden neden böyle oluyo
yardım ederseniz sevinirim simdiden tesekkür ederim
İletiyi tekrar düzenlermisin nereye vurunca yanıyor?
kötü xenon oldugundan ve akünde zayıf olabilir yanmadığı zaman şunu dene kapat bir dakika bekle sonra aç yandığını göreceksin
Tüm xenonlar çinde üretiliyor. Bizim alman malı orjinal ampüller kadar stabil ve kaliteli olmasını bekelememek lazım. Trafikte gördüğüm xenonlu araçların büyük çoğunluğu sorunlu aydınlatıyor yada bozuk (fabrika çıkıştan xenon olanlar hariç)
Sanırım xenon balastına vurunca geliyo demek istemiş , balastları yer değiştir sağ ve solu , aynı sorun bu sefer solda olursa balastta sorun var demektir temassızlık gibi anlıyosan açık bakman lazım veya elektirikcide baktırman tamir olmuyosa yenisini almalısın , eğer değiştirdiğin halde sağ yapıyosa yine bağlantı kablolarında veya bu uzun kısa kitlerde bide siyah bi parça var ondan olabilir.
Dandik markadan da kaynaklı ama elektronik parça işte ne zaman ne yapcağı belli olmuyo belki Murat abininki orta sınıf bi markadır.

Tamam orjinal kitler kadar kaliteli değiller ama aydınlatma far yapısından kaynaklı mercekli fara bu çinde üretilen bizim aldığımız kitlerden tak yine çok güzel aydınlatır
tesekkürler arkadaslar sorun balanstaydı balans elektirik atıyo gibi oluyodu sabitledim sorun çözüldü
Konuyu kapatıyorum,geçmiş olsun.