Tofas Team

Tam Versiyon: Gitmiyor! Yardımmm!!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar Selamun aleyküm. 
Arkadaşlar arabada 
- 0.80 piston,
- 38.10 eksantrik, (Sente bir diş geri)
- Büyük Subaplar var, (Ayar 40/50)
- Üst kapak Sıfır takıldı
- 4lü manifold "Headers" var
- Avans Tabanca ile ayarlandı. Herşey tamam eksik yok ama araba normal bi tofastan farki yok yine 160 - 170 Bitti. 
Arkadaşlar artık eksik ne olabilir kafayı yicem.
Normal bir tofaş beni zorlanarakda olsa geçiyor. Bu kadar masraf ettim. Masrafını gectim, Emek harcadım karşılığını alamadım Allah rizasi için bu konu hakkında gercekten bilgisi olan varsa yardim etsin. Bi eksiklik mi yaptım. Ne olabilir yani daha yapmadığım ne olabilir?
Orjinal tofaş geçiyor yaa standart 0.40 piston herseyi orjinal. Ben o kadar masraf Yaptım emek harcadım benim aracım gitmiyor.  :26

Ayarlı karbüratör koyayım diyorum ama korkuyorum onda 800 - 1000 tl istiyorlar Deli metin olsun Yasin Altan olsun. Problemimden bahsediyorum whatsapp dan yazıyorum arıyorum. Telefona bakmiyolar. Artık bu kadar emeğe arabayı parcalayasim geliyor.
Aracı Yapan Kişiler "Deli metin olsun Yasin Altan olsun" Bahsettiğin Kişiler Mi Peki? Yoksa Başka Yerdemı Yaptırdın
kompresyon ölçümü yapıldı mı araca ? bir yerde hata yapılmış belli ki belki subaplarda belki honlama sırasında bunu da kontrol etmenin en temiz yolu tek tek kompresyonu ölçülecek aracın
@DarkredBlue61 yok deli metinden sadece 38.10 eksantrik almıştım. Ben aracın bütün parçalarını temin ettim iste 0.80 piston eksantrik falan sonra motorcuya yaptırdım. Hani motor düzgün çalışıyor bi problem yok. Ama normal bi tofaş gibi son surat 170.
170 i geçmiyor

@yucinx yok ölçüm yapmadım
öncelikle bir kompresyon ölçümü yaptırın bayadır deniyorsunuz birşeyler ama sonuç alamadınız
@yucinx yaptirmadigim tek sey debriyaj fena degil dedi bi onu sifirlamadim. Aracımda 15 inc karpuz jant vardi 195.50.15 belki o yoruyordur diye gittim 5 kol slx jant taktim yok yine durum aynı.
onca şeye 170 çok az benim 1.4 180 görüyor biyerde bi terslik var egzoz durumun ne tıkalı felan olabilir onca yükseltmeye egzoz borusuda büyütmek lazım diye düşünüyorum bilen biri cıkar illaki
max devir kaç çeviriyor? yani 170 e geldiğinde devriniz kaç oluyor
Aracın Hava Girişi Filan Açık Değil Mi? Yani Hava Girişini Filan Yarım Kapatmamişlardır Heralde? Eksantırık veya Subap Ayarı Düzgün? Regulatör Yetersiz Olabilir Mi Benzin Lpg Denedin Mi?
@DarkredBlue61 ben benzinde deniyorum lpgde sıkıştırmıyorum hava Girişi açık. Eksantrik milini deli metinden aldim subap ayarini 40/50 yaptir dedi sente bir dis geride olsun dedi dediği gibi yaptırdım. Lpg regülatör Sıfır arabada debriyaj baski balata disinda hersey Sıfır takıldı. Debriyaj baski balata iyi durumdaydı taktim yine dedi usta.
Sayfalar: 1 2 3