Tofas Team

Tam Versiyon: Sinyaller çalışmıyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar akşam eve giderken kontak girmedi heralde kontak içindeki şifreler bozulmuş neyse az kurcaladım girdi çalıştırdım bu seferde sürekli sağa sinyal veriyor. sigortaya baktım mavi bi sigorta bağlanmış ayrı vaziyette sanırım sinyalin onunla oynadım az sinyal söndü bu seferde tamamen gitti acaba kabloda falan mı kopukluk var nasıl yapabilirim.
direksiyon bagalitini söküp kabloları bi kontrol ediniz. siz sigortayla oynarken kablolar kopmus olabilir.sinyal rolesi var sigorta tablasında onuda bi kontrol ediniz.
Sinyalin sigortası servis merkezi yazan sigorta yalnız senin kontak arızalanmış gibi duruyor sinyal koluna voltaj kaçırıyor direksiyon altındaki kaplamayı söküp bir kontrol etsene oraları
(07.11.2012, 11:50)pisyanci yazdı: [ -> ]direksiyon bagalitini söküp kabloları bi kontrol ediniz. siz sigortayla oynarken kablolar kopmus olabilir.sinyal rolesi var sigorta tablasında onuda bi kontrol ediniz.

Roleler sağlam sıkıntı yok yalnız sinyal ayrı olarak bağlanmış sanırım sigorta tablasıyla alakasız

(07.11.2012, 12:03)Falcon417 yazdı: [ -> ]Sinyalin sigortası servis merkezi yazan sigorta yalnız senin kontak arızalanmış gibi duruyor sinyal koluna voltaj kaçırıyor direksiyon altındaki kaplamayı söküp bir kontrol etsene oraları

servis merkezi sigortasını çıkardım abi hala çalışıyordu sinyal sigorta kutusundan ayrı olarak mavi bi sigorta bağlanmış o sinyale gidiyor sanırım onla uğraşınca gelip gidiyor.
kabloları takip edip tesisatın nasıl çekildiğine bakınız bi belki kablolar kaliteli değildi sıcaktan eridi şase alıyor. sizde sigortayla oynayınca kesiyo olabilir. birde direksiyon alt bagalitini söküp kabloları kontrol ederseniz faydası olur.
Kardeşim bence sıkıntın kontak da gibi..
sinyali normal sigorta kutusuna nasıl ekleyebilirim acaba bide marşa basınca teyip çalarken kapanıp açılıyor heralde oda bunlarla alakalı
O sigortanın kablosu direksiyonun altına geliyor onu bul orda incele bakalım kısa devre var mı?
Tam bakıcam müşteri geliyo neyse akşama doğru sakinlesin o zaman iyice bakarım abi bide sigortanın oraya bi kablo sıkıştırılmış o neyin acaba sarı renkte oda direksiyona gidiyor.
Arkadaşlar sorunu çözdüm sağolun o dediğim sigorta erimiş birbirine deyiyormuş kablolar yalnız kontak hala problemli yuva dağılmış gibi açıp kendim halledebilirmiyim acaba
Sayfalar: 1 2