Tofas Team

Tam Versiyon: Hangisi doğru kapak ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
2. resimdeki
@umut54 kardeşim en doğru kapak 0.8 bar olanı üstünde yazar 0.9 bar olanlar yedek sundeposundan sunalıp vermıyor haliyle hortumlar şişme yapıyor sistemde basınc çok oluyor
İlk resimdeki kapak kale marka sanırım, 2. Resimdeki de orjinali ama ilk resimdeki kapak orjinalinden daha sağlıklı çalışır.
[Resim: IMG-1751.jpg]
İKİSİDE KALE ESKİ OLAN YUKARDAKİ
Taktıktan Sonra Aracı Gözlemle.Motor Sıcakken Şişme Varmı Motor Soğukken Buzulme Varmı Diye
Eski olan orjinal kapağın çalışma pernsibine göre yapılmış, yenisinde japon araçlarının kapağını taklit etmişler, ikisini de kullanmıştım. Yedek depodan su alışverişinde yeni olan daha başarılı. Eski kapak takılıyken radyatör hortumunda basınç oluşuyor muydu?
(03.04.2021, 20:33)Şahan80 yazdı: [ -> ]Eski olan orjinal kapağın çalışma pernsibine göre yapılmış, yenisinde japon araçlarının kapağını taklit etmişler, ikisini de kullanmıştım. Yedek depodan su alışverişinde yeni olan daha başarılı. Eski kapak takılıyken radyatör hortumunda basınç oluşuyor muydu?

oluyordu sıkıntı yoktu
Eski kapakta da basınç oluyorsa bu kapakla daha rahat edersin bu da 0.8 bar sonuçta. Radyatör kapağını boş kullanan arkadaşlar oluyor onlar basınçtan rahatsız oluyor da onun için sormuştum.
@Şahan80 3 Tane Kapak Değiştirdim 3 üde Sorunluydu.Hortum Şişiriyor ve Arac Soğuyunca Hortumlar Buzuşüyordu. Ya Arızalı yada Başka Birşey Var.O Yüzden kapak DOlu Kullanılmıyor YOksa Bir Yere Patlatıyor
Sayfalar: 1 2