Tofas Team

Tam Versiyon: herkes okusun lütfen
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Tüm arkadaşlar merhaba,
Sayın arkadaslarım hepimizinde bildiği gibi sitemizde ortamımız ve saygı çerçevesi yeterınce güzel fakat bir eksiklik var.
O da şudur ki, üye sayısı oldukca fazla olan bu güzel sitemizde yeni üye olan arkadaşlarımız sadece üye oluyor ve ortadan kayboluyor yada ortadan kaybolmasa bıle sitede bulunuyor fakat hayalet üye gibi sesi solugu cıkmıyor.
UNUTMAYALIM Kİ, sitedeki canlılıgı ve kaynaşmayı, sohbet etmek veya konulara katılmak oluşturur,bilip bilmemek önemli değil yeterki VARLIĞINIZI HİSSETTİRİN.

Böyle ortam her yerde bulunmaz,yeri gelir kılını bile kıpırdatmadan türkiye nin diğer ucundaki bir şehirde buradaki bir arkadaşın işini görebilir elinden geldiğince.Katılımcı olmanız dileğiyle, SAYGILAR...
eyvallah exelans valla işin açığı ben pek bişey bilmediğimden yazmıyordum Smile)
sohbet edip kaynaşmak bile zamanla bilgi sahibi eder senide kardeşim.sohbet paneli bunun için var Wink
Bu siteye ilk geldiğimde Lpg beyninin içinde sadece çip olduğunu zannediyordum Big Grin şuanda içine sıcak suyun girdiğini ve sıcak su tarafından likid olan lpg yi gaza çevirip motorun yaktığını biliyorum Big Grin daha nekadar yararlı bir site olabilirki ?
Çok haklısın abi gecen ali abi üye sayısını söyledi online olanların yaklasık 8-9 katı gibi bi rakam. role baglamayı ben burda öğrndm kaç yıldr sanayide dolasırım ama işte brdaki daha acıklayıcı geldi öğrendik
Bende bir tek role bağlamayı öğrenemedim burda onuda tekrar sorarsam mustafa abi harbiden banlıcak beni Big Grin
Ama haklısın umut abi bilsede bilmesede en azından yorumlayabilir fikir verebilir her üye en azından bunu yapması lazım.
Ben bu siteyi google dan buldum.Aradığım konuları incelemek için giriyordum ancak her seferinde konuyu görüntülemek için üyelik istiyordu..Gıcık oldum direndim bir süre üye olmadım.Ama ne kadar direnebilirim ki soruların cevapları hep burada Big Grin
yiğit senin şu kadran nedir ya çok fena Big Grin
(05.11.2012, 10:58)volkansrky yazdı: [ -> ]yiğit senin şu kadran nedir ya çok fena Big Grin

Sorma yapana kadar nerler çektim. Şirketteki grafikci bıktı benden..Gittim özel kağıt aldım bunun için..Ama AMG yazısı akşam çok hoş duruyor.
Çok iyi olmuş cidden gördüğüm en iyi kadran
Sayfalar: 1 2 3 4