Tofas Team

Tam Versiyon: Vitesi boşa alınca stop ediyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selamun Aleykum Arkadaşlar benim aracımda bir sorun var 90 model şahin 1.6 acaba sorunu sizlere sorsam bilen varmıdır?

Ya Yolda Giderken Mesela 2 inci viteste veya 3 üncü viteste gidiyorsunuz kırmızı ışığın yandığını gördünüz diyelim debriyaj fren yapıp duruyoruz veya vitesi boşa alıp duruyoruz o esnada aracım istop ediyor bazen ama bunu lpgde yapıyor benzinde yapmıyor bi bilginiz var mi ?
Aleykümselam , Tüp ayarı yaptırmalısın
Teşekkür ederim bunu her zaman yapmıyor da lpg ciye mi gitmeliyim
Evet,büyük ihtimalle ondandır.
@Ahmetylmz3442 benim aracta da oluyor bu bazen. Her  zaman olmuyor. Debriyaja basıyorum stop ediyor. Her zaman yapmıyor. Lpg ci baktı bi sorun bulamadı. Yalnız soğutucu modülden şüpheleniyorum. Başkasına da göstermiştim o da aynısını söylemişti.
@Ahmetylmz3442 aleyküm selam güzel bi lpg ci bul derdini anlat güzel bi gaz ayarı yapsın beyin üzerindeki sarı pirinc vidadan ayar yapsın ne varsa o vidada tüm lpg ciler sıkıyor onu bihalt biliyolarmış gibi fabrika boşa koymuş sankı o vidayi eli tornavida tutun lpg ci olmuş

bulamassan ben tarif ederim sana hatta site ici arama yap gaz ayarı öğrenme diye orda anlattım yaparsın
ayni olay bendede vardi benzinde stop etmiyordu lpg de stop ediyordu tup beynini degistirdim duzeldi 
Teşekkür ederim ben istanbul bağcılardayim varmi bildiğiniz biryer
merhaba güngören güneştepede elif oto var. aksesuarcı gibi biyer ama içerde hem elektrik ustası var İsmail Abi, hem de gaz ustası var Murat abi. güngören güneştepede, güngörenden bağcılara giderken tramvay yolunda güneştepe durağında sağa dönüş var , güngören tabelasını görürsün. dönüp yola devam edersen direk dükkana getirir seni. Sahibi de Ali İhsan abi. elle yapıyolar gaz ayarını ama oldukça sağlıklı oluyor. o bölgeyi biliyosan gidebilirsin. yardımcı olurlar. kaçak göcek ne varsa bakarlar gaz adına.  istersen murat abinin telefonunu veririm.
Teşekkür ederim ben istanbul bağcılardayim varmi bildiğiniz biryer

@Ozant varsa telefon numarasını alabilirim sağolasın.
Sayfalar: 1 2