Tofas Team

Tam Versiyon: Muayene Emniyetsiz kusur
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Bugun muayenede "ön fren diskte ovallik var" Emniyetsiz yazildi kusura.. Arac trafige acik karayollarinda kullanilamaz yaziyor. Ben simdi yaptirmaya giderken polis cevirirse galiba ceza yaziyor ? 
diger sorum şu. Ben bi sekilde gidip yaptirsam tekrar muayeneye giderken cevirse polis aldigim randevuyu gosterince sorun olmaz sanirim ? (Cevabi kendim vermis gibi oldu ama )
@Arda97 kardeşim ceza yazamaz hakkı yok sen muaneye girmişsin zaten kusurun var onu yaptırcaksın hiç bir şekilde ceza kesemez rahatlıkla gidebilirsin ucarak götürcek halin yokya tamirciye kusurunu yaptır sonra git muaneye tekrar
Haklisin abi ama arastirdim biraz cekiciyle goturmeniz gerekiyo yaziyor bi sitede. Ve bunun yaninda koltugun biri cok az sallandigi icin agir kusur da var. Yani surekli cekici uzerinde mi gidecem sacmalik..
Bildiğim Kadarıyla Muayane Tekrarında Araç Çevirilirse Ceza Yazabilir.
Hatta En Son Rizede Tekrar İken Denk Gelmiştim Plakayı Kontrol Etti ve Aracın Muayanesi Mi Yok Diye Sordu Bana.Tekrar Dedim Bir An Önce Yaptır Dedi.

Anlayacağin O Ki Emniyetsizi BIrak Tekrar Bile Olsa Sıkıntı.Yine Şansını Dene Çevirme Olabilecek Yollara Girme Git.Çevirirlerse Kişiye Göre Şansına Kalmiş Artık.
@Arda97 hayır kardeşim ya sen tamircine aracınla git eksiklerini tamamla sonucta gezmiceksin eksiklerini tamamlıcaksın sen boş ver başka sitede yazılanları madem öyle ozaman ogün sana derlerdi şu saatten sonra aracına binemessin cekici al götür diye muane günü sen git önce dislerini değiş faturanı al yanına sonra kaportacıya git koltuğa baksın poliste durdurursa disklerin deyiştüne dair faturan var elinde tekeri söküp diske bakacak hali yok ya
Aynen oyle yapacam abi tesekkurler sag olasin
Polisin vicdanına kalmış ceza yazabilir kolay gelsin
Polise kalmış isterse yazabilir 👍
polis evden kızgın çıktıysa yazar ama neşeli çıktıysa kurtarırsın
Malesef ama malesef sistem bu şekilde aracı çekiciyle götürmek gerekiyormuş normalde hatta tüvü telefonla arayıp sorabilirsiniz durum bundan ibaret
Sayfalar: 1 2 3 4