Tofas Team

Tam Versiyon: Aracım çok yakıyor sanıyordum Megerse
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar 93 model slx aracım 30liralık gaz ile 32 km 50 liralık gaz ile 70km gidiyor diye yaptırmadık gaz ayarı bırakmadım.
 Gaz beyni degişti, bujiler degişti, buji kablosu degişti hava girişi tam açık yarım açık az açık şekilde farklı farklı gaz ayarıyla oymadık durduk yok olmuyor.
Neyse umudu kestim tofaş mavi paspas buldum 80liraya almaya giderken yolda radar gördüm , hızı kestim hız limiti 70 lik yolda 70 le gidiyorum millet durmuş gibi gidiyor orda bi huylandım arabayı genelde babam kullandığı için şimdiye kadar böyle bişey fark etmemiştim.
Telefona hız ölçer indirdim ibre 50 hız ölçer 45 gösteriyo dedim heralde hız dogru kilometre sayarlar bozulmuş megersem mph olarak ölçüyormuş program radardan 70 le geçerken 101km civarı geçmişim oda hız kestigim hali öncesinde kaçla gidiyordum radar ölçtümü bilmiyorum anlıyacagınız araç çok yakmıyormuş o kadar boşa uğraştım o neyse şimdi hız limitini %50den fazla aşmaktan ceza yicem büyük ihtimal erken ödersem 1003lira
Tofaş  istediği kadar bakımlı olsun parçalar oparla yenilensin o bir şekilde sizin ocagınıza incir agacını diker 😂 bu bana ders oldu sizinde çözülemeyen yakıt probleminiz varsa telefona odometer hız ölçer indirin bi ölçün bakalım belkide sizinde probleminiz budur.
Yav yetmiş ile yüz arasındaki hız farkını da anlarsın yav. Benim araba da GPS e göre fazla gösteriyor kendi ibresi de bildiğim kadarıyla bu bir çoğunda böyle yaklaşık yüzde on sapma var da seninki neredeyse yüzde otuz sapma
Devir ne durumda?
@borwet06
Evet anladım anlamayada aracı genelde babam sürdügü için fark etmedim şimdiye kadar babam hız göstergesine bakmaz istediği gibi sürer ben şirkette akşama kadar sürekli araçların yerini degiştiriyorum uzun zamandır trafige çıkmadım 3 4 aydır , şirkette max 20 hız yapıyorum akşama kadar dün işte biyere gitmem gerekti çıktım otobana 80le gidiyorum aracın hakimiyeti çok zor dedim ben heralde şirkette araba süre süre trafikte sürmeyi unuttum acemileştim bügünde farkına vardım olayın 😂 ceza ne zaman gelecek çok merak ediyorum Polisler tofaşa bak yürek yemiş bizi gördü hala basıyor adam demişlerdir kitleyelim şuna cezayı

(15.03.2021, 21:39)Lodos615 yazdı: [ -> ]Devir ne durumda?
@borwet06

devir saati normal bozulan dişlilerle onun alakası yok o ayrı bi mekanizma gaz aldıkça km sıfırlayıp kaç liraya kaç km gittim hesabı yapıyorduk zaten yavaş bir şekilde alıştıra alıştıra yapar gibi bozuldu onun yüzündende farkına varamadık sürekli kaç lira yakmış diye ölçeriz her defasında 5 10 km daha az gitmeye başladı araç gaz aldıgımız yerleri degiştirdik her seferinde azaldı azaldı km sayacına göre 75 kuruş yakıyor sanıyorduk araç en son
Nerden 100 Km İle Geçtin? Mobil Radar Mı Tepe Kamerası Eds Filan Mi?

Ayrıca Hızı Anlarsın 2.Vites 40 Km Hıza Gelince Zaten 3.Vitesi İster. Sonrada 3.Vites 3 Bin Devir Dedimi İbre 60 Kmdedir.
olduğun vites ve motor sesinden ortalama hızını anlarsın zaten ben giderken kmye bakmam bile kulak alışıyor geçmiş olsun.
(15.03.2021, 22:01)VolkanGürsoy yazdı: [ -> ]olduğun vites ve motor sesinden ortalama hızını anlarsın zaten ben giderken kmye bakmam bile kulak alışıyor geçmiş olsun.

olay şöyle oldu birden kilometre bozulmadı hergün işe gidip geliyoruz 70le gittigimiz yol var süreklide radar oluyor ters duran polis aracı bizde sürekli 70i geçmiyoruz 70ken dişli demekki 1 diş atlıyodu 75 le gitmeye başladık zaman geçtikçe bi diş daha yedi 80 le gitmeye başladık araç kademeli olarak bizi hızlı gitmeye alıştırdı biz hala 70le gidiyoruz sanıyoruz anlıyacagınız hız göstergeside hiç göstermese yada takılı kalsa gene anlaşılırda bizim araç bize kumpas kurdu 😂
@borwet06  Araç Kimin Üstüne E Devletten Bak Görünür Aynı Gün.

Birde Sollayıp Gittiğin Araçlardan Hiç Mi Tedirgin Olmadın Noluyor Diye? Biraz Bile Bİle Yedin Cezayı Sankı
(15.03.2021, 21:54)DarkredBlue61 yazdı: [ -> ]Nerden 100 Km İle Geçtin? Mobil Radar Mı Tepe Kamerası Eds Filan Mi?

Ayrıca Hızı Anlarsın 2.Vites 40 Km Hıza Gelince Zaten 3.Vitesi İster. Sonrada 3.Vites 3 Bin Devir Dedimi İbre 60 Kmdedir.
Mobil radar polis memurları bana hayretle bakıyodu 😂
Forumda aracım çok yakıyor hız 140 150km yi geçmiyor diyenlerin bazılarıda eminim km sayacının bozuk oldugundan haberleri yoktur bundan sonra bu şekilde konu açanlara telefonla program indirip hızı ölçmelerini tavsiye edecegim

(15.03.2021, 22:15)DarkredBlue61 yazdı: [ -> ]@borwet06  Araç Kimin Üstüne E Devletten Bak Görünür Aynı Gün.

Birde Sollayıp Gittiğin Araçlardan Hiç Mi Tedirgin Olmadın Noluyor Diye? Biraz Bile Bİle Yedin Cezayı Sankı

82 eds sinde 50 60 lara düşen manyaklar yüzünden bu konuya takıgım , o gün baya hızlıydım radarı görünce gaz kestim baktım hızım 70 hız limitide 70 77ye kadar ceza yemeyecegimi düşündügüm için 70le gitmeye devam ettim. 
edevletten baktım ceza gözükmüyor inş gelmez 2 3 gün oldu aslında 😂 gelirse konuya atarım
Sayfalar: 1 2