Tofas Team

Tam Versiyon: Proje Tutkusu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Öncelikle selamlar 10 sene evvel kullanığımız 91 model doğan l mizi kazalı şekilde vermiştik şu an kazalı şekilde geri aldım 😂 değişik projeler düşünüyorum şase güçlendirme komple kaporta boya izolasyon turbo vs. Allah yolumuzu açık etsin inşAllah bu işin üstesinden gelebilirim. Yapılan işlemleri ve maliyetleri elimden geldiğince buradan yazacağım. Herkese hayırlı günler 👋🏼👋🏼
Öncelikle tanışma konusu açman gerek acmışsın ama kendini tanıtan bir tanışma konusu olmalı
Bu konuyu proje bölümüne açman gerekliydi, burda tanışma amaçlı bir konu açman gerekliydi. Normalde konuyu kilitlemem gerekir, heyacanın, yapacaklarını anlatmanı bir tanışma şekli olarak kabul ediyorum.
Hoşgeldin Kısaca kendinden bahsedersen güzel olur..
Kusura bakmayın 😬 hemmen tanıtıyorum kendimi Ankarada ikamet ediyorum. Memurum, araba tutkusu taaa çocukluğumdan geliyor. Ortaokula giderken babamla birlikte ivedikteki yarışlara giderdik her hafta şu yaşıma geldim hala o günleri unutamam ☺️ Lastik kokusuna bayılırım. 😂 Araba konusunda çok yanlış ustaların ellerine düştük şimdi inşallah herşey iyi olur. 😬 Araba projeleri hakkında okumayı ve dergi toplamayı çok seviyorum. Sabah akşam youtube dan video izlerim gerekli gereksiz 😂 Gece yatmadan sahibinden.com a bakmadan uyuyamam 😂 sanırım araba sevenlerin çoğu ile aynı duyguları paylaşıyoruz. Merak ettiğiniz her konu hakkında tartışmayı isterim. İnsan okudukça ve tartıştıkça birşeyler öğreniyor. Allaha emanetsiniz 👋🏼
Hoşgeldin keyifli forumlar.Size önerim forum sitemizi mümkün oldukça Bilgisayar üzerinden kullanmanız mobil kullanımda zorlanırsınız ve konu açarken doğru bölüme açarsanız daha iyi olur.
Elimden geldince bilgisayardan yazarım hocam ama akşama kadar bilgisayar başındayım bıktım 😂
(16.03.2021, 00:11)VolkanGürsoy yazdı: [ -> ]Hoşgeldin keyifli forumlar.Size önerim forum sitemizi mümkün oldukça Bilgisayar üzerinden kullanmanız mobil kullanımda zorlanırsınız ve konu açarken doğru bölüme açarsanız daha iyi olur.