Tofas Team

Tam Versiyon: işsizlik konusu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
s.a arkadaşlar , ben gta 1994 yani onur aramızda tanıyanlar beni bilir .  yaşadığım olaylar beni bu konuyu açmaya itti . markete gittiğimde , pazara gittiğimde öyle şeylerle karşılaştımki çok üzüldüm . trafikte bile bomba gibi olmuş millet ,  hele bugün markette aldıklarının tümünü kart ta yeterli bakiye olmadığı için geri bırakmak zorunda kalan bir aileyi gördükten sonra gözlerim doldu arkadaşlar . normalde foruma yazmayı çok uzun süredir bırakmıştım

bu memleketin ekmeğini yedim , suyunu içtim . işsizlik , parasızlık zor bir illet , sonra düşündüm taşındım .
mesleğim olan oto tamirciliğini tüm incelik ve sırlarıyla youtube üzerinden  herkese öğretmeye karar verdim . çünkü bir yağ , filtre değiştirir 50 değilsede 20 lira alırda evine ekmek götürür . yada ustaya verecek paran olmayabilir ama araba acil ihtiyacındır kapıda yatırmazsın en azından . şimdi elimde benim ,babamın ve dükkanın arabası olmak üzere 3 araç var .
araçlar şunlar 1990 şahin , 2005 doblo , peugeot 106 .
1.) oto mekanik
2.) oto elektrik
3.) oto elektronik
4.) oto arıza tespiti
5.) arıza tespit cihazı
6.) dükkandaki tüm ekipman ve alet edevat kullanımı olmak üzere herşeyi öğretmek istiyorum .  araçsız kalmak pahasına doblo ve 106 yı son civata kalana kadar iskelete kadar söküp baştan toplayacağım ki herkes birşeyler öğrensin .
yarın sabah bismillah başlıyorum .
kanalı adı saçma sapan tamir usta reklam tabela  vs değil . Ev ekonomisi olacak . 1 kişi bile izleyip birşeyler öğrense evine ekmek götürse bana yeterli .   edit vs anlamam onuda başka arkadaş yapacak .
 pazar akşamı ilk videoyu hayırlısıyla paylaşacağım . ilk araç tofaş şahin olacak  defranselden girip radyatörden çıkılacak .


Elimizde büyük bir mucize var ve adı internet arkadaşlar . 
gazamız mübarek olsun  Allah utandırmasın .
Abi kanalı daha acmamışsın heralde takip edecektimde kanalı bulamadım
@yasin0678 abi sabahtan akşama kadar çekim yapacağım . bir arkadaş edit vs yapacak kanalı vs o açacak . bu akşam kanal vs açılmış olur ilk video ile birlikte .
(14.03.2021, 01:44)gta1994 yazdı: [ -> ]@yasin0678 abi sabahtan akşama kadar çekim yapacağım . bir arkadaş edit vs yapacak kanalı vs o açacak . bu akşam kanal vs açılmış olur ilk video ile birlikte .

takipteyiz abi kanal adını bekliyoruz bnde üzüldüm o aileye :cry2
İşin gücün rast gelsin sosyal medya hesapların profilinde avatarının altındaki künyede çıksın şu linke ekle mutlaka http://www.tofasteam.com/usercp.php?action=socialsites :ok
Helâl olsun ayakta alkışlıyorum seni usta evet meslek güzel bise bilmek öğrenmek yapmak yardım etmek şöyle ki dün akşam ailecek akcakocaya gittik sahile inelim araçla dedik ve arabam gömüldü kaldı toros la bi arkadaşı çağırdık ama oda önden çektirdim derken o da kaldı neyse çekici çağırdık ve çıktık toros da fazla zorlandığı için baskı balatayı yedi bizim yüzümüzden ama bu akşam gidip torosun şanzumanini sokecem 2 tonluk arabalı kriko var ve arkadaşa eşek yaptirmistim beslemek amaçlı Allahın izniyle yapacağız rezil de olsak sonra ise uykusuz sabah gelirken de bir anlık dalgınlık dan anı hareket yapınca e 5 de 2-3 tur döndüm ıyiki eşim ve çocuğum yoktu  dedim hani barı bi yere carpimde dursun o da yok en son bu şekilde kaldı araç ve bu arabayı aldığımdan beri başıma gelmeyen kalmadı maddi manevi Rabbim her şeyin hayırlısını versin inşaAllah
[Resim: 20210314-070432.jpg]

[Resim: 20210314-070441.jpg]

[Resim: 20210314-070547.jpg]
geçmiş olsun.
@Adanalı0102

@gta1994 Abi merakla bekliyorum
@Falcon417 tesekkur ederim abi 
 
@Adanalı0102 cok buyuk gecmis olsun kardesim .


@Lodos615 videolari cektim editleyen arkadasa gonderdim baya aksilik cikti . sabah erkenden editleyip videolari kanala koyacakmis bende sabirsizlaniyorum sabaha kadar . ayrica cekim yapmak kolay degilmis  onu anlamis oldum . hepimize hayirli olsun .
Burada en çok sorulan sorulara ve konulara yoğunlaşarak çekim yapman bence nacizane daha iyi olur.
@Cemoli aklimi okudun kardesim . bende onu diyecektim videoda sizden gelen soru ve istekler  bolumude olucak .

@Cemoli abi olacakti ozur dilerim kardesim yazmisim
Sayfalar: 1 2 3 4