Tofas Team

Tam Versiyon: Dolu göçükleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba aranıza Sakarya'dan yeni katıldım.  :alkis

Aracımı aldığımda İzmit de üzerine dolu yağmış şekilde aldım ilk başta çok umursamamıştım ilk arabanın verdiği heyecandan olsa gerek. Sonradan kaporta boya yaptırmak istedim birçok kişi macun atarlar boya atarlar sonradan kabarır dedi bir kısımda ön kaput ve bagaj al çürükleri yaptır boyat dedi sizin de fikirlerinizi alabilir miyim ?
Daha önce boyanmamış yerleri boyasız göçük düzeltme işi yapanlar hallederler
Ama boyanmış macunlu yere yapacak bişey yok tabi
Evet boyasız göçük düzeltme söylendi fakat fiyat olarak çok pahalı geldi. Macunla yaptırmak yerine yine orjinal ön kaput ve bagaj kapağı almak mantıklı bir hareket olur mu ? Onları alıp boyatsam sadece tavana macun işlemi uygulansa.
Çıkma temiz sıfır kondisyonda bulamazsın sonradan boyanan hiçbir parça aracın kendi boyası gibi olmaz eğer boyası temizse kaputun bagajın onları göçükçüye yaptırmak en doğrusudur zaten bu yüzden pahalı
Kaskon Olsaydı Yaparlardı Aslında. 

Çok Derin Değilse Macun ile Birşey Olur Mu ki Zamanla  Anlamadım Bence Değişime Kesinlikle Gitme Arkadaşın Dediği Gibi Alacağin Parçalar Seninkilerden Daha Kötü Durumda Olacağını Düşünüyorum.
Yok parçalar sıfır boyasız olarak alacağım aracım tofaş şahin kasko :ok olsa keşke. Ustalar hallederiz hallederiz dedi ben aracı satmayı düşünmediğim için geçiştirici bir çözüm yaparlarsa ilerde başım ağrır diye korktum aracımın dolu hasarı hariç bir problemi yok çünkü muayene de yeni yaptırdım bir yandan da ilk arabam  Anlamadım  2 seneye yakındır bu şekilde düşünüyorum.
Sen eğer üstündeki bagaj ve kaput orjinalse onları göçükçüye yaptır tavanıda yaptır
Bu parçalar daha önce boyanmışsa bişey diyemem ama orjinal parçalarsa masrafa değer