Tofas Team

Tam Versiyon: Komple kaporta boya
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Selam aleyküm aracıma kople kaporta boyayı vereceğim kaporta fırında boya 2500 lira yapılacak fiyatı nasıl sizce.
Fiyat oldukça iyi yani en azından bizim buraya göre tabii ki işini ne kadar iyi yapar ustanız bilemem.
Renk ne ?
Komple Boya 2500 Tl ? O Fiyata İmkansız Napacak Boyayı Vurup Geçecek Mi? Kazımayacak Mı Bedava Resmen O Fiyat Millet 5 6 Bin Tl Veriyor Fiyat
Bizim burda metaliği bırak opak boyayı bile kimse 5 - 6 bin TL den aşağı almıyor. Ne yapacak nasıl bir işçilik sergileyecek ne tür malzeme kullanacak bilinmez. Adam akıllı bi boya işlemi yapılmazsa verdiğin para yaklaşık 2 sene sonra seni pişman eder kusmalar gölgelenmeler çatlamalar kabarmalar başlar. Ya tam yap bence yada hiç boşa heba etmeyin paranızı.
O fiyata üstün körü boyarsa şaşırma en babası 5 bin aşağısına üstünden boyar
@Hasanbey renk beyaz orjinal 249 boyanacak

Boyacınının işçiliği iyiydi bı abinin tavsiyesine gittim dükkanda yeni model araçlar falanda vardı yapılan

Kafama takılan bı şey daha var kaportacı bı kaç yerinde ufak tefek göçükluk var onları yapıp komple sökücek işçiliğini pek güvenemedim ama kaportalik pekde işi yok nasıl yapmalıyım
2500 lira bedava komple kaporta boya için ankarada şuan en kötü boya 3500 ustanın işçiliğine çok dikkat et yaptığı işçiliklere bakmanı öneririm abilerin de dediği gibi sonra iyi işçilik olmazsa para boşa gider kapı kollarının camların farların ve stopların sökülmesi lazım ufak tefek çürükler paslar olabilir çoğu usta bantlıyor uğraşmamak için
Sn @rezmys Onur bey 2500 TL kaporta + boya işçiliği için oldukça iyi (!) bir ücret. Ancak bir gerçek var ki; bu ücretler dahil ustalık maliyetleri oldukça yüksek. Ülkemizde asgari ücret 2825 TL. Bu ücrete insanlar 1 ay emek veriyor, u ücret ile kira dahil ev geçindirmeye çalışıyorlar. 

Ben konveyör ve otomasyon sistemleri üreticisiyim. Çoğu defa DKP sacdan ürettiğimiz konveyörleri kendimiz boyuyoruz. Tinerle silme + zımparalama + astarlama + 2 ya da 3 kat boyama maliyeti inanılmayacak kadar düşük. Boyayı kendimiz hazırlatıyoruz. Buna rağmen 3 katlı konveyörün boya maliyeti 250 TL'yi geçmiyor.

Ezcümle; 2500 TL,  araç boyama için oldukça yüksek bir ücret olup, günümüz şartlarındaki fahiş (kötü) fiyatlandırmalar ile kıyas edildiğinde çok uygun bir ücret olarak görünmekte.
Kardeşim ben yeni yaptırdım. Kırıkkale de 5000 kaporta 5000 boyaya verdim. 2500 kapprta boya yaptırma bile derim işçilik bile değil yani çok kötü bir iş çıkartırlar heba olur paran yazık olur.
Sayfalar: 1 2 3 4 5