Tofas Team

Tam Versiyon: Tofaşcı usta
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamün aleyküm. İstanbul'da oturan arkadaşlar aracınızın mekanik işlerini nerede yaptiriyorsunuz. Önerebileceginiz bir yer varmı ?
Aleyküm selam cidden usta bulmak zor ya benimde bir sorunum vardı 2,3 aydır çözüm bulamamaştım en sonunda sultanbeyli sanayi de maçkalım karbüratörcüye gitmiştim karşı dükkana yönlendirdi adam 3 aylık problemi 15dk da halletti iyi bu usta varsa anadolu tarafında bende öğrenmek isterim Smile
@Dogan3457
@beybozkurt55 Ben bulsam anadolu avrupa hiç farketmez ☺️ Kimisi yüksek fiyat çeker uğraşmamak için. Kimisi anlamıyorum der çıkar işin içinden. Vallahi Tofaş sahibi olmak zor
Karbüratör, LPG ayarı, regülatör-Gaz beyni tamir tamiri, distribütör tamiri, gaz dolum ağzı ve düz motor triger kayışı gibi işleri 10 numara yapan bir ustam var. Tofaş grubu, Tempra ve Reno Toros, Broadway araçlara bakıyor. Alanında uzman.
Forumdan Beşiktaş'ta aracı arıza yapan bir arkadaşi yönlendirdim, çok memnun kaldı. Az bir para almış. Sonra arkadaşının aracını da götürmüş.
Forumda Yaprak mikseri montajı için usta arayan birini yönlendirdim. Telf. açmış, Bir ara gidecekmiş.
Dün tevzi makarası, distribütör kapağı, değiştirdim, hava filtresi de değişince çekiş farkı oldu. Bu yüzden ustanın yanına gittim. Bana kaput kilidi hediye etti. Sonra O namaz kıldı, Bn İridyum bujileri taktım Smile ardından ayar yaptı. Dönerken onu eve bıraktım. Para almıyordu. Bn zorla verdim. Ayıptır, hiç bedava olmaz yani aynen
Hakkını helal et konu sahibi arkadaşım :ok
Demek istediğim; diğer ustalar gibi bam güm arabaya damlıyor, anahtar tutuşu bile estetik. Arabanı incitmiyor. Seninle İlgileniyor. Sorunu çözüyor. Ve paragöz birisi değil.
Durmuş usta 0535 765 14 32
Kasımpaşa merkez durak yanı
@erdem2680 Helal olsun. Asıl sen helal et abi yardımcı olduğun için. Ustayı merak ettim gideceğim 🙂
Helal olsun ne demek aynen gidenler pişman olmadı .
15 yıldır gidiyoz hihihi
Anadolu yakası maltepede gidiyorum ben senelerdir her arabamı ona götürürüm Maltepede Çakmak oto Eyüp Çakmak işi temiz ustalığı iyidir.
******************** hocam bence git bi dene 30 senedir aynı yerde ustalık yapıyorlar. Dua edeceksiniz

İstanbul *********** bu arada yazmayı unutmuşum
@Dozerim55 Pendikde ustam var buldum kardeşim. Sağol ilgin için