Tofas Team

Tam Versiyon: Nereye montaj öneri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: 20210223-190602.jpg]


[Resim: 20210223-190619.jpg]
kendi el emeğimle aracım için küçük bi kabin yaptım. Kartal 'ın bagajında nereye monte etmeliyim. Önerilerinizi alabilirim.
Dayıcım Bu Hoparlörler Şayet 17 Cm İse Boşa Uğraşmışsın Bence. Bunun Yerine Aracın Sağına veya Soluna Yani Bagajdakı Döşemeye Koyabilirmişsin Bunları.Hem Bagajda Alanı Daha İyi Değerlendirir Hemde Kaba Durmazlardı.Tanıdığım Birisi Bagaj Döşemesine Takmıştı Fakat Onda Zamanla Gevşeme Ses Yapma Olayı Olabilir Öyle Bir Sıkıntı Var.En Son Sahibinden de Adamın Birisi Aracı Satıyordu Ona Denk Gelmiştim.Adam Bagaj Camının Yanı Sol Arka Camın Döşemeyi Orjinal Gibi Tekrar Yaptırıp İçine Subwooferda Koydurdu Böyle Ses Hoparlörüde.Orjinal Döşemenin Kapladığı Yer İle Neredeyse Aynıydı.

Bende Bir Aralar Hoparlörü Nereye Koyarım Diye Bakıyordum Ama Arka Kapılara Koydum Önelerede  Mıd Takım Bu Şekilde Yıllardır Kullanıyorum.
Bagajdada Subwwofer Var İstediğimde Söküp Kablosunu Gizliyorum.
[Resim: Z21rI4.jpg]
Kambin yerine bagaj içine sağ sol olarak koysanız daha iyi olurdu sanırım
Arka kapıya kaç santimetre hoparlör sığıyor
@DarkredBlue61 ahmet bunlan kayıl hic bir kapıya olmaz 
@zafer25886 kardeşim sağ sol koyablirsin yada koltuk arkasına başka bi yere koyamassın kabinleri

ahmet sen o kolondan nasıl ses alıyorsun her yeri boş teneke gibi ses cıkarır onlar
(04.01.2022, 01:11)ThyPoonpro yazdı: [ -> ]Arka kapıya kaç santimetre hoparlör sığıyor

Cam açma kolu olmasa onun olduğu yerin az altındaki üçgen boşluğa göre bir çalışma yapılır 16cm konabilir ama kol engel oluyor yeni model araçları incelersen hep oralarda hoparlör sen yine de pandizota bişeyler yap derim
Onlari sen bagaja sağlı sollu sabitle

[Resim: images-13.jpg]
bunun gibi olcak veya hoparlör yerleri oval olcak güzel ses verir.ama nası bu :ps
@ThyPoonpro @kazım28   Elimde 13 Cm Vardı Onları Koydum Eğer 16 Cm Nın arkası İnceyse Oda Olur. Orta Sese kadar Gayet Güzel Tatmin Edici Oluyor Arkada Oturan İçin.

Bizim kinin O Konumlandırdığım Yerde Havalandırma Delikleri Gibi Birşey Var.Oradan Ses Dişariya Çıkıyor Ceplik vsye Gerek Kalmadan Kullanabiliyorum.
@DarkredBlue61 cıplak kolan sesi net vermezki sade incecik bi ses duyarsın
@kazım28   Önde Alpinenin Mıd Takımı Var. 






Aslında İlk Önlerde Bu Gold Masterlar Vardı Sonradan Değiştirdim Onları Arkaya Aldım.Ön Cam İnerken Hoparlöre Vuruyordu Malum. Bu Mıd Takımda Arka Çıkıntı Az ve artık Cama Vurmuyor.Bu Gold Masterlarda Boşta Kalınca Arka Kapılara Taktım.Bagajda Zaten Bas Var + Önden Tiz ve Bas Seside Veriyor. Bana Sorarsan Gayet İş Görür.Ha Para Olsa Arkayaa Alırım Ama Maalesef Ki Hoparlör Alamadığğğğğğğ