Tofas Team

Tam Versiyon: Fabrika verilerine göre benzin tüketse
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamlar. Ekteki resimde orijinal klavuzdan aldığım görüntüyü paylaşıyorum.

Bu verilere göre benzini 5 liradan hesaplasak 100 km'yi 30 liraya gitmemiz gerekir. Smile Bugün LPG ile 40 liraya anca gidebiliyoruz o kadar.

Şimdi denesek kaç litre yakar ki bizim araçların motorları? Benim benzinde düzensiz çalıştığı için deneyemiyorum. Deneyen arkadaş var mı? En azından lpg'nin sorunlarından kurtulmuş oluruz.

Not: Bu başlıkta okuduklarınız bir hayal ürünüdür. Gerçek Tofaşlarla alakası yoktur. Smile
bunların içinde en çok yakan benim araba yaa Frown
Big Grin hangi tofaş gidiyormuş o degerlerde öyle gitsin benzinle gezerim
Valla Siz İyi Gidiyormuşsunuz Ben Bakımdan Önce 2 Defa Tüp Fulledim 62 LT Gaz Aldım 200 Km Yol Yaptım Şehiriçi Smile
Benimki o kadar çokki listede bile yok. :P
Bence gerçek değildir. Kartal & Doğan S - Slx nasıl Şahin S den az yakar ? Doğan desler eh belki ama Kartalda az yakıyo gösteriyo. Herşey aynı diyelim defransiyel dişlisinden sanırım tek fark o yürüyende tanıdıklarda Doğan slx var gazda bizimkinden çok yakarken benzinde nasıl olcakda az yakcak (iki araçda bakımlı)
Arkadaşlar fabrikanın bize söylediği tüketim düz yolda aracın içinde tek kişi ve çoğunlukla dur kalk yapmadan hesaplanan tüketimdir. E tabi yıllar geçti arabalarımızda yıprandı yakıtlar gerçekten normal ben lpg litresini 2.70ten aldım ve şehirler arası 36 kuruş yaktı geçen ay..
Gecen yil bandirmaya giderken denedim.opetten fulledim depoyu tam 50 km.sonra U donusu yaptim.ayni numarali pompadan bir daha fulledim depoyu ve sonuc: yuz kilometre de 8 litre gaz yakmisim.ama gaza hic abanmadim.100/110 km.yi gecmedim hic.
10 liralık gaz aldım yaklaşık 20km yol yaptım. Tüpten az yakıyo bundan sonra benzinde biniyorum Big Grin
benzinde 55 krş civarında yakıyo tofaşlar şuan benimaracım lpg de 50 krş civarlarında seyretmekte Big Grin fabrika verilerini kimse yakalayamaz isterse arac sıfır olsun o veriler aracın test sonucu o test ise fabrika özel bir tezgah üzerinde yapılmakta evet lpg de enjeksiyonlu slx ler karbürtörlüye oranla daha fazla yakıyo bu bi gerçek